Η Apple προετοιμάζεται για το iPhone του 2018

by George Polyzos • On 24-07-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει καλά-καλά το φετινό iPhone 8 αλλά η Apple φαίνεται ότι έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες της κινήσεις για το μοντέλο που θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2018.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κορεατικής εφημερίδας Korea Economic Daily, το οποίο αναδημοσίευσε η ιστοσελίδα Apple Insider, η Apple έχει ήδη επιλέξει την LG Chem, θυγατρική της LG Electronics, σαν αποκλειστικό προμηθευτή μπαταριών για το μοντέλο iPhone που θα κάνει την εμφάνισή του το 2018. Στο δημοσίευμα το συγκεκριμένο smartphone αναφέρεται σαν iPhone 9.

Μάλιστα, η κορεατική εταιρεία φέρεται να έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις για τη δημιουργία εγκαταστάσεων οι οποίες θα λειτουργούν αποκλειστικά για να τροφοδοτούν τις ανάγκες της Apple.

Η LG θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην παραγωγή των λεγόμενων μπαταριών σχήματος L, δηλαδή των μπαταριών που χαρακτηρίζονται από τη μεγέθυνση της βάσης τους ώστε να μεγιστοποιείται ο διαθέσιμος εσωτερικός χώρος σε ένα smartphone.

Η ιστοσελίδα Apple Insider αναφέρει επιπλέον έκθεση της KGI Securities από τον περασμένο Απρίλιο, στην οποία αναφέρεται η πεποίθηση ότι η Apple εργάζεται στη σμίκρυνση της μητρικής πλακέτας του iPhone ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί μεγαλύτερου μεγέθους μπαταρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις σημερινές συσκευές iPhone η μητρική πλακέτα τοποθετείται κάθετα, δίπλα ακριβώς στην μπαταρία.

Εκείνη η έκθεση της KGI Securities υποστήριζε, τέλος, ότι καταβάλλεται προσπάθεια οι νέας τεχνολογίας πλακέτες να τοποθετηθούν στο φετινό iPhone 8. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα συμβεί και οι μπαταρίες σχήματος L μαζί με τις νέες μικρότερες μητρικές πλακέτες θα βρουν τη θέση τους στο μεθεπόμενο iPhone, του 2018.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons