Η Apple λανσάρει το νέο iPad Pro με διαγώνιο οθόνης στις 10,5 ίντσες

by George Polyzos • On 06-06-2017 • AT 1:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Apple προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου της iPad Pro με διαγώνιο οθόνης στις 10,5 ίντσες, το οποίο θα αντικαταστήσει το περυσινό iPad Pro των 9,7 ιντσών.

Παρά το γεγονός ότι το νέο μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του καταφέρνει να διατηρεί τις διαστάσεις του στο ίδιο μέγεθος χάρη στα εξαιρετικά λεπτά περιθώρια της οθόνης.

Πέρα από τη μεγαλύτερη διαγώνιο, η νέα True Tone οθόνη του iPad Pro προσφέρει φωτεινότητα 600 nits και υποστήριξη HDR video, ενώ χαρακτηρίζεται από την εξαιρετικά χαμηλή ανάκλαση του φωτός. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό, το ProMotion, το οποίο φέρνει τη συχνότητα ανανέωσης των δεδομένων στα 120Hz στοιχείο που προσφέρει ομαλότερη απεικόνιση και καλύτερη απόκριση.

Μαζί με το iPad Pro έρχεται και το Apple Pencil, το οποίο επίσης υποστηρίζει την τεχνολογία ProMotion ρίχνοντας το χρόνο απόκρισης στα 20ms. Επιπλέον, μαζί με την ταμπλέτα θα κυκλοφορήσει και νέο Smart Keyboard.

Στο εσωτερικό του νέου tablet της Apple βρίσκεται ο νέος εξαπύρηνος επεξεργαστής A10X, ο οποίος φέρνει 30 φορές περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και 40% ταχύτερη απόδοση των γραφικών, σε σχέση με το περυσινό μοντέλο των 9,7 ιντσών. Ωστόσο, παρά τη βελτίωση των επιδόσεων έχει βελτιωθεί και η μπαταρία η οποία πλέον διαρκεί έως και δέκα ώρες ανά φόρτιση. Επιπλέον το νέο iPad Pro υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης.

Σε επίπεδο φωτογραφικού εξοπλισμού, η ταμπλέτα έχει «δανειστεί» τις κάμερες από το iPhone 7, με τον κύριο αισθητήρα να προσφέρει ανάλυση 12 Megapixel και χαρακτηριστικά οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS) και ικανότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 4K. Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 7 Megapixel.

Το iPad Pro των 10,5 ιντσών θα διατίθεται σε εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 64GB (στα 649 δολάρια), στα 256GB και στα 512GB. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ από τις 12 Ιουνίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons