Η Apple κάνει την έκπληξη και ανακοινώνει ένα νέο iPod touch

by George Polyzos • On 31-05-2019 • AT 2:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Newsroom

Η Apple, με μια μάλλον αιφνιδιαστική κίνηση, ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει τη σειρά συσκευών iPod, ενσωματώνοντας σε αυτά την ολοκληρωμένη πλατφόρμα A10 Fusion.

Πέρα από την αναβάθμιση του επεξεργαστή, στην ουσία, η σειρά iPod παραμένει ίδια εμφανισιακά με οθόνη διαγωνίου τεσσάρων ιντσών, κλασσικό κεντρικό πλήκτρο στην βάση και πολλαπλές επιλογές χρωμάτων.

Ο επεξεργαστής A10 Fusion είχε κάνει την παρθενική του εμφάνιση με το iPhone 7, ουσιαστικά δηλαδή το νέο iPod θα προσφέρει πλέον επιδόσεις ανάλογες εκείνων του κινητού τηλεφώνου της Apple. Όπως και η προηγούμενη γενιά iPod θα υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα iOS 12, θα επιτρέπει την χρήση ARKit apps και θα υποστηρίζει την πραγματοποίηση ομαδικών συνομιλιών μέσω της εφαρμογής FaceTime.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια συσκευών iPod touch δεν είχε υποστεί κανενός είδους αναβάθμιση από το 2015 με αποτέλεσμα αρκετοί αναλυτές να θεωρούν ότι η Apple θα επικέντρωνε πλέον την προσοχή της στην οικογένεια του iPhone και όχι σε άλλες κατηγορίες συσκευών. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το iPod touch δεν υποστηρίζει τις λειτουργίες Touch ID ή Face ID με αποτέλεσμα το ξεκλείδωμα της συσκευής να γίνεται με τον παλιό, παραδοσιακό τρόπο: την εισαγωγή κωδικού.

Η νέα σειρά iPod touch θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα: ένα με χωρητικότητα 32GB και τιμή στα 199 δολάρια, ένα με χωρητικότητα 128GB και τιμή στα 299 δολάρια και μία έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 256GB και τιμή στα 399 δολάρια. Θα πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι ένα iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο στα 32GB στις ΗΠΑ κοστίζει αυτή την στιγμή 449 δολάρια. Οι χρωματικές επιλογές για το νέο iPod touch θα είναι συνολικά έξι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons