Η Apple ετοιμάζει το iPhone Pro με dual-lens κάμερα

by George Polyzos • On 01-03-2016 • AT 4:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-7-no-home-button

Το φημολογούμενο iPhone 7 Plus, στην έκδοση με dual camera, θα μπορούσε να ονομάζεται iPhone Pro, σε μια προσπάθεια της Apple να διαχωρίσει τη συσκευή από τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Η είδηση κυκλοφόρησε αρχικά από την κινεζική ιστοσελίδα MyDrivers, την οποία στη συνέχεια αναμετέδωσε το MacRumors. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα διαθέτουν απλή κάμερα ενώ το iPhone 7 Plus με την dual camera θα μετονομαστεί σε iPhone Pro ώστε να διαχωριστεί πλήρως από τις άλλες δύο συσκευές της σειράς.

Του δημοσιεύματος είχε προηγηθεί έκθεση της KGI Securities που αποκάλυπτε ότι η Apple εργάζεται σε δύο εκδόσεις του iPhone 7 Plus, ένα με κάμερα απλού φακού και ένα με κάμερα dual-lens. Στην έκθεση της KGI τη σειρά θα συμπληρώνει το μικρότερο iPhone 7 με κάμερα απλού φακού.

Από το 2008 και το λανσάρισμα του iPhone 3G η Apple ακολουθεί συγκεκριμένη μέθοδο ονοματολογίας των συσκευών της, οπότε θα ήταν περίεργο αυτή η πρακτική να αλλάξει τώρα. Παρόλα αυτά η ύπαρξη του iPhone SE αλλά και η φημολογία για κυκλοφορία του νέου iPad των 9,7 ιντσών σαν iPad Pro και όχι σαν iPad Air 3 δημιουργεί πρόσθετο προβληματισμό.

Το μόνο «δεδομένο» μέχρι τώρα είναι ότι τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους το φθινόπωρο του 2016. Πέρα από την ύπαρξη έκδοσης με dual-lens κάμερα οι υπόλοιπες φήμες κάνουν λόγο για ανθεκτικότητα των νέων συσκευών στο νερό, για απουσία υποδοχής ακουστικών και εξωτερική εμφάνιση από την οποία θα απουσιάζουν οι γραμμές της κεραίας και το εξόγκωμα της κάμερας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons