Η Apple επιβεβαιώνει ότι το WWDC 2016 θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου

by George Polyzos • On 19-04-2016 • AT 2:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Apple-Store

Η Apple με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει ότι το Worldwide Developer Conference θα διεξαχθεί στο Σαν Φρανσίσκο από τις 13 έως τις 17 Ιουνίου.

Νωρίτερα, η Siri είχε ξεκινήσει τις “διαρροές” καθώς πληροφορούσε το κοινό ότι το WWDC 2016 της Apple θα διεξαχθεί το διάστημα το οποίο τελικά επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία.

Η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων θα γίνει τυχαία καθώς οι ενδιαφερόμενοι developers θα πρέπει να προχωρήσουν σε registration μέχρι και τις 22 Απριλίου και από αυτούς με μία διαδικασία λοταρίας η Apple θα επιλέξει τυχαία τους ενδιαφερόμενους. Αυτοί στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριο αξίας 1599 δολαρίων.

Στην περίπτωση που ο developer που έχει επιλεγεί δεν κάνει χρήση του δικαιώματος αγοράς, τότε το δικαίωμα αυτό περνάει στον επόμενο επιλαχόντα. Η συγκεκριμένη πρακτική ακολουθείται λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και των περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων.

Κατά τη διάρκεια του WWDC η Apple ανακοινώνει νέες τεχνολογίες ενώ παρέχει στους developers την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους μηχανικούς της εταιρείας. Επιπλέον, δεν λείπουν οι σημαντικές ανακοινώσεις. Πέρυσι είχε ανακοινωθεί η υπηρεσία Apple Music σε συνδυασμό με αναβαθμίσεις στα λειτουργικά συστήματα iOS και OS X.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons