Η Apple αυξάνει τον ρυθμό παραγωγής του επερχόμενου iPhone 7

by George Polyzos • On 06-09-2016 • AT 1:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-se-4colorlineup

Η Apple φέρεται να έχει δώσει εντολή στους προμηθευτές της να αυξήσουν την παραγωγή τμημάτων που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Σύμφωνα με την κινεζική ιστοσελίδα DigiTimes, επιθυμία της Apple είναι να αυξηθεί η παραγωγή των επιμέρους τμημάτων που χρησιμοποιούνται στις νέες συσκευές σε ποσοστό που ανέρχεται στο 10%.

Η παραπάνω κίνηση εκ μέρους της αμερικανικής εταιρείας δείχνει ότι υπάρχει η σιγουριά ότι τα νέα iPhone θα καταφέρουν να μπουν δυναμικά στην αγορά, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωσή τους, σε ειδικό event που έχει προγραμματιστεί για αύριο.

Άλλες διαδικτυακές αναφορές θέλουν την κίνηση ουσιαστικής αύξησης της παραγωγής από την πλευρά της Apple να είναι στενά συνδεδεμένη με την απόφαση της Samsung να ανακαλέσει περί τα 2,5 εκατομμύρια Galaxy Note 7, στον απόηχο των 35 περιστατικών με τις συσκευές των οποίων οι μπαταρίες εξερράγησαν κατά τη φόρτιση. Δηλαδή να ελπίζει η Apple ότι θα καταφέρει να προσελκύσει «δυσαρεστημένους» κατόχους Galaxy Note 7 ώστε αυτοί να μεταπηδήσουν στο νέο iPhone 7.

Το δημοσίευμα του DigiTimes υποστηρίζει ότι η Apple είναι αισιόδοξη ότι σημαντικό μέρος των ήδη χρηστών παλαιότερων iPhone θα προχωρήσουν σε αναβάθμιση της συσκευής τους, παρόλο που η αρχική πρόβλεψη της εταιρείας για το β’ εξάμηνο του 2016 ήταν ότι οι παραδόσεις θα φτάσουν μόλις το 60% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons