Η αποκάλυψη του πρώτου Windows branded smartphone

by Nikos Kaimakamis • On 15-09-2014 • AT 10:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

gofone-windows

Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στο πίσω μέρος των συσκευών με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft τη φράση Windows Phone, αλλά έκανε την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο το πρώτο μοντέλο που γράφει απλώς Windows στο πίσω μέρος. 

Το κινητό δεν έχει κάνει ακόμα την επίσημη εμφάνισή του, αλλά η εικόνα που έχει διαρρεύσει είναι επίσημη. Αυτό έρχεται σε συμφωνία με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, περί της απόφασης της Microsoft να σταματήσει το brand Windows Phone για χάρη του σκέτου Windows, ενοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα λειτουργικά συστήματα σε όλες τις συσκευές. Ίδια θα είναι και η πλατφόρμα, με τις εφαρμογές να μπορούν να τρέχουν από την μία συσκευή στην άλλη στο απώτερο μέλλον.

gofone-windows-back

Οι πληροφορίες που φαίνονται στην εικόνα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο της GoFone, το οποίο κατασκευάζεται στην Κίνα και έχει οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών. Η μπροστινή όψη της συσκευής δείχνει ότι το κινητό τρέχει Windows, αλλά στην οθόνη του είναι εμφανές ότι είναι εφοδιασμένο με Windows Phone 8.1, επομένως δεν έχουμε να κάνουμε με νέο λειτουργικό, αλλά με μία μετονομασία του. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες αναφορικά με το πότε θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της η συσκευή στο εμπόριο. Για την ακρίβεια το πλήρες όνομα του νέου μοντέλου θα είναι GoFone GF47W.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons