Η AOC παρουσιάζει την πρώτη Premium Gaming οθόνη της σειράς AGON

by George Polyzos • On 10-05-2016 • AT 10:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

AOC_AG271-front-970-80

Η AOC παρουσίασε την AG271QX, μία high-end QHD gaming οθόνη με συχνότητα 144Hz και 1ms χρόνο απόκρισης, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των απαιτητικών και ανταγωνιστικών gamers.

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της σειράς AGON το οποίο είναι εξοπλισμένο με γρήγορο TN panel σε ανάλυση 2560 x 1440 pixels. Η οθόνη προσφέρει ιδιαίτερα ομαλές εικόνες με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, χρόνο απόκρισης 1ms και τεχνολογία Adaptive-Sync (συμβατή με FreeSync, εμβέλειας 30-144 Hz) που μειώνει το τρεμόπαιγμα και το σκίσιμο της εικόνας ενώ εστιάζει στην καλύτερη δυνατή απόδοση gaming.

Οι gamers που παίζουν ανταγωνιστικά εκτός από γρήγορες και ομαλές εικόνες, αναζητούν εντολές για άμεση εκτέλεση και τέλεια θέαση ανά πάσα στιγμή. Η λειτουργία AOC Low Input Lag απενεργοποιεί την επεξεργασία της εικόνας στην οθόνη επιταχύνοντας την εντολή μέσα από το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και το gamepad για άμεση δράση.

AOC_AG271_s2_h

Αντιθέτως, το Shadow Control της AOC επιτρέπει στους gamers τη γρήγορη προσαρμογή της αντίθεσης μεταξύ των πολύ σκούρων και φωτεινών περιοχών χωρίς να κινδυνεύει η ποιότητα των ενδιάμεσων περιοχών στην υπόλοιπη οθόνη.

Οι ανταγωνιστικοί gamers αναζητούν επίσης την τέλεια εργονομία με βολικές λειτουργίες για την προσαρμογή της οθόνης. Η εργονομική βάση της οθόνης AOC AGON προσφέρει μεγάλη άνεση επιτρέποντας την προσαρμογή του ύψους, της περιστροφής και της κλίσης της οθόνης, ενώ διαθέτει ακριβή κλίμακα ώστε οι gamers να μπορούν να ανατρέξουν σε προτιμώμενες ρυθμίσεις.

Ακόμα περισσότερη άνεση προσφέρει η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία Low Blue Light της AOC, που μειώνουν την κόπωση των ματιών σε παιχνίδια μακριάς διάρκειας. Οι ρυθμίσεις αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά μιας οθόνης και οφείλουν να είναι έχουν εύκολη πρόσβαση. Αυτό ακριβώς προσφέρουν στους gamers οι ευπροσάρμοστες gaming προεπιλογές.

Η οθόνη AOC δεν παρέχει μόνο μεταβλητές προεπιλογές Game Mode, άλλα προσφέρει επιπλέον τη λειτουργία AOC QuickSwitch Controller, επιτρέποντας στο χρήστη να αλλάζει εύκολα λειτουργίες και να προσαρμόζει τη φωτεινότητα, την αντίθεση και άλλα χαρακτηριστικά gaming.

Η premium οθόνη gaming AOC AGON AG271QX θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο 2016 στην ενδεικτική τιμή των 599 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons