Η AOC παρουσιάζει δύο νέες premium οθόνες 4K UHD

by George Polyzos • On 28-08-2016 • AT 9:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

AOC U3277PQU_side_to_right_liquid_design

Η AOC προσθέτει δυο νέες premium οθόνες 4K UHD στη βραβευμένη 77 Series, πρόκειται για την AOC U2777PQU στις 27 ίντσες και την AOC U3277PWQU στις 31.5 ίντσες.

Οι AOC U2777PQU και AOC U3277PWQU είναι εξοπλισμένες αντίστοιχα με υψηλής ποιότητας IPS και AMVA panel, διαθέτουν και οι δύο 4K UHD ανάλυση (3840 x 2160 pixels) καθώς και αναλογία 16:9. Οι οθόνες αναπαράγουν ζωντανές εικόνες με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα (πραγματικό 8-bit+FRC) και το 100% της χρωματικής γκάμας sRGB.

Το panel AMVA της AOC U3277PWQU προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χρωματική γκάμα 95% NTSC, για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επιπλέον, η υψηλή ανάλυση των οθονών προσφέρει μεγαλύτερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας. Κατά συνέπεια, οι γραφίστες και οι φωτογράφοι μπορούν, για παράδειγμα, να απολαύσουν επί τέσσερις φορές τη λεπτομέρεια μιας ψηφιακής εικόνας χωρίς να χρειάζεται μεγέθυνση ή σμίκρυνση, καθιστώντας πιο ευχάριστη και ακριβής την επαγγελματική επεξεργασία εικόνας.

Παρομοίως, οι χρήστες που εργάζονται με εφαρμογές δεδομένων ή πολλαπλές εφαρμογές, επωφελούνται από τη μεγάλη έκταση της οθόνης, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το σχεδόν χωρίς πλαίσιο panel της οθόνης AOC U2777PQU. Οι ευρείες γωνίες θέασης επιτρέπουν την καλή ομοιομορφία χρώματος από σχεδόν όλες τις γωνίες. Οι δύο οθόνες είναι έτσι κατάλληλες για ρυθμίσεις γραφείου. Κάθε μοντέλο παρ’ όλα αυτά διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 60 Hz καθώς και σύντομο χρόνο απόκρισης, καθιστώντας τα εξίσου ελκυστικά για τους λάτρεις του gaming που θα απολαύσουν 4K ευκρινή γραφικά.

AOC U2777PQU_ftl2_m_

Οι AOC U2777PQU και AOC U3277PWQU είναι εξοπλισμένες με πολλαπλά εργονομικά χαρακτηριστικά που παρέχουν άνετη εργασία στους χρήστες. Κάθε οθόνη προσφέρει επιλογές ρύθμισης του ύψους, της κλίσης και της περιστροφής προκειμένου να προσαρμοστεί η οθόνη στις ατομικές προτιμήσεις κάθε χρήστη προσφέροντας έτσι περισσότερη άνεση ειδικά για όσους εργάζονται στην οθόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η τεχνολογία Flicker-Free της AOC ρυθμίζει τη φωτεινότητα προκειμένου να περιορίσει το τρεμόπαιγμα της οθόνης και την κόπωση των ματιών. Και οι δύο οθόνες διαθέτουν πολλές θύρες εισόδου, επιτρέποντας τη σύνδεσή τους σε πολλαπλές συσκευές. Εκτός από τα DisplayPort, HDMI 2.0, DVI και VGA, κάθε μοντέλο διαθέτει USB 3.0 υποδοχές, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση κινητών συσκευών.

AOC U3277PWQU_back_to_left

Για μεγαλύτερη παραγωγικότητα, η AOC U3277PWQU είναι εξοπλισμένη με τις λειτουργίες PiP (Picture-in-Picture) και PbP (Picture-by-Picture), επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν το περιεχόμενο της οθόνης ταυτόχρονα από δύο διαφορετικές πηγές μέσω παραθύρου ή διαχωρισμού εικόνας. Χάρη στην ανάλυση 4K UHD, οι εικόνες αναπαράγονται με υψηλή λεπτομέρεια και από τις δύο πηγές, καθιστώντας το multitasking πιο εύκολο από ποτέ.

Οι οθόνες AOC U2777PQU και AOC U3277PWQU θα είναι διαθέσιμες από τον Σεπτέμβριο στην ενδεικτική τιμή των 649 και 699 ευρώ αντίστοιχα. Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons