Η AOC επαναπροσδιορίζει την ομαλότητα με τη νέα AGON AG251FG

by George Polyzos • On 28-05-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

Η AOC παρουσίασε την ταχύτερη οθόνη της με τεχνολογία Nvidia G-Sync, την AOC AGON AG251FG με ρυθμό ανανέωσης 240Hz, χρόνο απόκρισης 1ms και λειτουργία Nvidia ULMB για λιγότερη θαμπάδα στην κίνηση.

Εκτός από την υψηλή απόκριση που παρέχει η τεχνολογία Nvidia G-Sync, η οθόνη διαθέτει και άλλα premium gaming χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία AOC Shadow Control και η εργονομική βάση της AOC Ergo Dial Base.

Η AOC AGON AG251FG έχει panel 24,5 ιντσών Full-HD TN (format 16:9, 1920 x 1080 pixels), ελάχιστα μεγαλύτερο από τις 24 ίντσες που συνήθως χρησιμοποιείται στα esports. Με ρυθμό ανανέωσης 240Hz και ενσωματωμένη λειτουργία Nvidia G-Sync, αποτελεί την τέλεια επιλογή για τους gamers που διαθέτουν κάρτες γραφικών Nvidia και επιθυμούν απόλυτη ομαλότητα στο παιχνίδι.

Η τεχνολογία G-Sync συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με το GPU της κάρτας γραφικών, προκειμένου να εξαλείψει το σκίσιμο της εικόνας και να ελαχιστοποιήσει το τρεμόπαιγμα και την καθυστέρηση εισόδου. Με χρόνο απόκρισης μόλις 1ms και τη λειτουργία Nvidia ULMB, η θαμπάδα στην κίνηση και το φαινόμενο ghosting μειώνονται στο ελάχιστο, έτσι οι gamers μπορούν να απολαύσουν ευκρινή γραφικά ακόμα και στις πιο γρήγορες σκηνές.

Όπως όλες οι οθόνες AGON, το μοντέλο AG251FG διαθέτει ευρεία σειρά χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας που ενισχύει την άνεση και την απόδοση των παικτών. Αυτά περιλαμβάνουν την εργονομική βάση AOC Ergo Dial Base, με δυνατότητα κλίσης, περιστροφής και προσαρμογής του ύψους (με βολική κλίμακα ύψους), μια αποσπώμενη βάση στήριξης ακουστικών και μια λαβή μεταφοράς.

Για την αποφυγή της κόπωσης των ματιών κατά τη διάρκεια εκτεταμένων περιόδων gaming, η τεχνολογία AOC Flicker Free ελαχιστοποιεί το τρεμόπαιγμα, ενώ η λειτουργία AOC Low Blue Light μειώνει το πιθανώς επιβλαβές μπλε φως μικρού μήκους κύματος. Επιπλέον πλεονέκτημα σε παιχνίδια με σκοτεινό περιβάλλον, προσφέρει η επιλογή AOC Shadow Control που δίνει τη δυνατότητα στους gamers να φωτίζουν εξαιρετικά σκοτεινές περιοχές χωρίς να επηρεάζεται η υπόλοιπη οθόνη.

Το μοντέλο AOC AGON AG251FG αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο 2017 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης τα 599 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons