Η AOC AGON με τεχνολογία Nvidia G-Sync και IPS πάνελ

by George Polyzos • On 20-06-2016 • AT 9:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

AOC AG271_ftl_h

Η AOC παρουσίασε την οθόνη AGON AG271QG, μια νέα έκδοση της premium οθόνης gaming AGON με Nvidia G-Sync και έγχρωμο IPS πάνελ.

Η νέα οθόνη AG271QG της AOC προσφέρει στους φιλόδοξους gamers ένα IPS πάνελ 27 ιντσών, με ανάλυση QHD και ρυθμό ανανέωσης 165Ηz. Με εγγενή ανάλυση pixel 2560 x 1440, η οθόνη προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες εικόνες 165Hz χωρίς σκίσιμο της εικόνας, τρεμόπαιγμα, καθυστερήσεις ή θαμπάδα.

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Nvidia G-Sync συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με αυτόν της κάρτας γραφικών. Εκτός από την εντυπωσιακή απόδοση gaming, η οθόνη AGON AG271QG της AOC διαθέτει τεχνολογία IPS πάνελ (AHVA) αποδίδοντας, με αυτό τον τρόπο, άριστα τα ψηφιακά χρώματα για μια συναρπαστική εμπειρία gaming και video.

Εξασφαλίζοντας ομαλές και ζωντανές εικόνες, η AGON AG271QG υποστηρίζει επί πλέον τις φιλοδοξίες των ανταγωνιστικών gamers με ελάχιστη καθυστέρηση εισόδου, εντολές εισόδου στιγμιαία εκτελεσμένες και τεχνολογία Flicker-free που μειώνει το τρεμόπαιγμα και την κούραση των ματιών επιτρέποντας στους gamers να μη χάνουν στιγμή από το παιχνίδι.

AOC AG271_bkl_h

Για τους πιο αδυσώπητα ανταγωνιστικούς gamers, δε φτάνει μόνο να έχουν εκπαιδευμένα μάτια αλλά πρέπει να προσέχουν και την άνεση τους. Για να μην αποσπάται η προσοχή του χρήστη κατά τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντική η άνετη στάση σώματος, ακόμα και αν κάθεται σε ειδικό κάθισμα gaming. Η ρυθμιζόμενη βάση Ergo Dial της ΑOC προσαρμόζεται στο ύψος με ειδική διαβάθμιση, ώστε οι χρήστες να θυμούνται την προτιμώμενη ρύθμιση. Επιπλέον, οι gamers μπορούν να προσαρμόσουν την κλίση ή την περιστροφή της οθόνης AGON AG271QG όποτε χρειαστεί.

Η premium gaming οθόνη AOC AGON AG271QG, ειδικά σχεδιασμένη για τους ενθουσιώδεις gamers, θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο 2016 στην ενδεικτική τιμή των 979 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons