Η ανάπτυξη του Samsung Galaxy S9 έχει ήδη ξεκινήσει – Κωδική ονομασία Star

by George Polyzos • On 24-05-2017 • AT 3:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα Galaxy S8 και S8+ έκαναν την επίσημη εμφάνισή τους πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο η Samsung δεν επαναπαύεται και ήδη σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της.

Όπως αναφέρει η κορεατική ιστοσελίδα The Bell, η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του Galaxy S9, το οποίο μάλιστα έχει λάβει την κωδική ονομασία «Star». Αντίστοιχα, το μεγαλύτερων διαστάσεων Galaxy S9+ έχει λάβει την κωδική ονομασία «Star2».

Το ενδιαφέρον σημείο του δημοσιεύματος εντοπίζεται στο γεγονός ότι η Samsung έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επόμενη ναυαρχίδα της εδώ και 3-4 μήνες, δηλαδή πριν ακόμα κάνει την επίσημη εμφάνισή του το Galaxy S8.

Προφανώς σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαρροή για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο νέων συσκευών, εκτός ίσως από την (σχεδόν) βεβαιότητα ότι και τα επόμενα μοντέλα θα διαθέτουν βελτιωμένες οθόνες Infinity Display. Προφανώς οι επόμενες ναυαρχίδες της Samsung θα εξοπλίζονται με τις κορυφαίες εκδόσεις SoC Snapdragon και Exynos.

Ήδη έχει υπάρξει η διαρροή ότι η Samsung ετοιμάζει και το επόμενο μέλος της οικογένειας Note, με το Galaxy Note 8 να αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός του ερχόμενου Αυγούστου. Θα είναι η πρώτη συσκευή της σειράς, μετά το φιάσκο με τις μπαταρίες του Galaxy Note 7.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η κωδική ονομασία του Galaxy S8 ήταν «Project Dream», ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η κωδική ονομασία του Galaxy Note 8 είναι «Great».

Τα Galaxy S9 και S9+ αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους σε περίπου δέκα μήνες, οπότε θα υπάρχει άπλετος χρόνος για φήμες και διαρροές που θα αποκαλύπτουν κομμάτι-κομμάτι τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons