Η Alcatel λανσάρει τη σειρά POP 4 στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 14-07-2016 • AT 12:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Alcatel POP 4 - Photo  4

Με ένα μεγάλο πάρτι η Alcatel καλωσόρισε την έλευση της νέας σειράς έξυπνων κινητών συσκευών POP4 στην ελληνική αγορά.

Η νέα σειρά POP4 της Alcatel περιλαμβάνει τα μοντέλα POP 4, POP 4+ και POP 4S, ενώ στην εκδήλωση δόθηκε μια πρώτη γεύση και από τα μοντέλα της σειράς IDOL 4, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι.

Για τα χαρακτηριστικά της φετινής σειράς, η ομάδα εμπνεύστηκε από τη διάσημη φράση του Rock’n’Roll επιχειρηματία Gene Simmons: «Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη του να είσαι δημοφιλής στην pop κουλτούρα». Αυτή η φράση που είχε ισχύ τόσο στο παρελθόν όσο και στη σύγχρονη εποχή, παρακίνησε την Alcatel να σκεφτεί τι χρειάζεται για να πετύχει πραγματικά στη σημερινή εποχή.

Το 2016, το να είσαι δημοφιλής σημαίνει να έχεις πρόσβαση αλλά να είσαι και προσβάσιμος, να μοιράζεσαι και να αντιδράς, να είσαι ενήμερος, γρήγορος, δημιουργικός. Η σειρά POP 4 στοχεύει να καλύψει αυτές τις όλο και πιο απαιτητικές ανάγκες και πράγματι τα έχει όλα: είναι λεπτό, έχει full lamination οθόνη για καλύτερη απόδοση του χρώματος, ποιοτική κάμερα (και μπροστινό φλας) για selfies, 4G συνδεσιμότητα για γρήγορο σερφάρισμα και ισχυρή μπαταρία για διαρκή αναπαραγωγή μουσικής.

Πιο αναλυτικά τα POP 4 και POP 4+ έχουν κύρια κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και μπροστινή ευρυγώνια κάμερα 5 Megapixel και μπροστινό φλας για καλύτερες ομαδικές selfies.

Alcatel IDOL 4S - Photo  1

Το POP 4S διαθέτει κύρια κάμερα 13 Megapixel και μπροστινή κάμερα 5 Megapixel που προσφέρουν γρήγορη εστίαση (PDAF), μεγάλου μεγέθους αισθητήρα για καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες, φλας διπλού τόνου για καλύτερη απόδοση των χρωμάτων, φωτεινές νυχτερινές λήψεις και selfies.

Τα POP 4 (οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών) και POP 4+ (οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών) διαθέτουν τετραπύρηνο επεξεργαστή, ενω στο κορυφαίο της σειράς POP 4S (οθόνη 5,5 ιντσών) είναι ενσωματωμένος οκταπύρηνος επεξεργαστής και δίκτυο 4G LTE κατηγορίας 6. Επιπρόσθετα, το 4S διαθέτει JBL ακουστικά και αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε επίπεδο μπαταρίας, με τη λειτουργία της «γρήγορης φόρτισης» μπορεί να γίνει φόρτιση σε ποσοστό πάνω από 50% σε χρόνο μισής ώρας.

Τέλος, η Alcatel, στο πλαίσιο προώθησης της νέας σειράς POP4, υλοποιεί μια ιδιαίτερη προσφορά: από την 1η Ιουλίου και για 6 εβδομάδες, με την αγορά κάθε Alcatel POP 4, POP 4 Plus ή POP 4S, προσφέρει στους χρήστες 9 Ευρωπαϊκών χωρών, ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε έναν POPular Ευρωπαϊκό προορισμό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://POP4promo.alcatel-mobile.com

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons