Η 4Κ TV της Bang & Olufsen

by Nikos Kaimakamis • On 15-09-2014 • AT 2:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

bo-beovision-avant-85

Ο κανόνας λέει ότι κάθε πρόταση της Bang & Olufsen πρέπει να αποπνέει πολυτέλεια, με την οποία θα πλαισιώνει την υψηλή της τεχνολογία και ο κανόνας αυτός επιβεβαιώνεται με την νέα τηλεόραση BeoVision Avant 4K. 

Το μοντέλο έχει ένα χορταστικό πάνελ 85 ιντσών, μαζί με ένα πάνελ για τον ήχο το οποίο μετακινείται κάτω από την οθόνη για να δώσει ποιοτικό ήχο στην τηλεοπτική σας εμπειρία, τη στιγμή που στο πίσω μέρος της μονάδας υπάρχει και ένα subwoofer 6.5 ιντσών από την Coscone. Με την προσθήκη ηχείων, μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύστημα 7.1 surround. Η ανάλυση της οθόνης φτάνει τα 3840 x 2160 pixels, είναι τεχνολογίας LED και έχει ειδική επίστρωση που κόβει κατά 98% τα φαινόμενα αντικατοπτρισμών.

Κατά την προσφιλή τακτική της εταιρείας, η τηλεόραση θα είναι διαθέσιμη με ειδικό stand το οποίο θα μπορεί να περιστρέφει το πάνελ μέχρι και κατά 90 μοίρες. Η τηλεόραση έχει πλούσια συνδεσιμότητα με τον εντυπωσιακό αριθμό των έξι εισόδων HDMI, δύο USB, WLAN, LAN, DLNA, ενώ δεν της λείπουν και οι συνδέσεις Peripheral Unit Controller που επιτρέπουν τον χειρισμό περιφερειακών συσκευών με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Η τηλεόραση θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο, σε μία τιμή που επιβεβαιώνει ακόμα έναν κανόνα, εκείνον που λέει ότι κάθε προϊόν με το λογότυπο της Bang & Olufsen είναι ακριβό: Στις ΗΠΑ θα κοστίζει 22.995 δολάρια, χωρίς 3D γυαλιά και stand.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons