Υβριδικό Toyota Auris το 2010

by dkalo • On 17-07-2009 • AT 4:33 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Toyota Auris Hybrid

Η Toyota έχει αρκετή υβριδική τεχνολογία αλλά μέχρι στιγμής την είχε εφαρμόσει μόνο στο Prius, ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που σίγουρα ξεχώριζε. Η αγορά όμως φαίνεται ότι ωρίμασε και πως ήρθε η ώρα για τα υβριδικά να γίνουν mainstream. Έτσι, ο Ιαπωνικός κολοσσός αποφάσισε να μεταφέρει την υπάρχουσα τεχνογνωσία και στο best seller της εταιρίας, στο Toyota Auris.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των Ιαπώνων, το υβριδικό Auris θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρωπαϊκή αγορά στα μέσα του 2010 ενώ τεχνικές λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν. Οι φήμες πάντως λένε ότι θα χρησιμοποιηθεί αντίστοιχο σύστημα με αυτό που χρησιμοποιείται και στο Toyota Prius, δηλαδή ένας βενζινοκινητήρας 1800 κυβικών και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Η τιμή του νέου υβριδικού Auris δεν είναι γνωστή αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις το τοποθετούν αρκετά κάτω από το -ακριβό κατά γενική ομολογία- Prius. Τώρα το μόνο που μένει είναι να επισημοποιηθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και να δούμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του στην χώρα μας.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τιτανα μου σβηνεις τα comments??? ειχα γραψει και στο rx7….OTAN exeis to eco off ti σημαινει?

    • Ναι τα σβήνω και τα αφήνω όπως σε αυτή την περίπτωση που το σχόλιο σου είναι κόσμιο. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση για το eco off

Top

Show Buttons
Hide Buttons