Συνεχίζεται η θετική πορεία της Huawei στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 11-12-2017 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η θετική πορεία της Huawei στην ελληνική αγορά συνεχίζεται συνδυάζοντας επιτυχημένες πρωτοβουλίες και ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς, που πιστοποιούν την εδραίωση της εταιρείας.

Με μερίδιο πωλήσεων 10μήνου πάνω από 15%, κατά μέσο όρο, η Huawei «γράφει το δικό της success story» σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, «βλέποντας το κοινό να αναγνωρίζει εμπράκτως την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων, την τεχνολογία και τις καινοτομίες της, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στις συσκευές της».

Με ανάλογο τρόπο αναμένεται να κλείσει και το 2017 καθώς ο Οκτώβριος έδειξε να είναι εξαιρετικός σε σχέση με την προτίμηση των καταναλωτών, κλείνοντας με μερίδιο αγοράς 19,4%. Τον ίδιο μήνα, η Huawei διοργάνωσε το Smartphone Festival, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών και συνδέοντας άρρηκτα το brand name της με τις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Μέσα στον έναν μήνα που διήρκεσαν οι ενέργειες του Smartphone Festival, το κοινό είχε τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε workshops, να μοιραστεί τις δημιουργίες του, να ενημερωθεί για τα όσα είναι σε θέση να του προσφέρει ένα smartphone νέας γενιάς όπως αυτά της Huawei, να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς και βέβαια να κερδίσει πλούσια δώρα. Μεγάλος πρωταγωνιστής στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού αναδείχθηκε το P9 lite 2017 το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα best sellers της κατηγορίας του.

Τον Νοέμβριο, οι πωλήσεις της Huawei κατά την διάρκεια της «εβδομάδας» Black Friday φέτος ξεπέρασαν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, καταδεικνύοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την τάση των καταναλωτών να δείχνουν την προτίμησή τους στις συσκευές της Huawei. Ανάμεσα στις συσκευές που ξεχώρισαν ήταν το Huawei Y6 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons