Διαρροή των τιμών των Huawei P20 και P20 Pro στην Ευρώπη

by George Polyzos • On 19-03-2018 • AT 12:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Huawei θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια της νέας P20 Series στις 27 Μαρτίου, με τις αποκαλύψεις σχετικά με την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η τελευταία αποκάλυψη αφορά την τιμή των συσκευών αλλά και την ενσωματωμένη μνήμη RAM που θα διαθέτουν οι συσκευές Huawei P20 και Huawei P20 Pro που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη. Την αποκάλυψη έκανε ο συντάκτης της ιστοσελίδας WinFuture, Roland Quandt, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση το Huawei P20 θα κοστίζει 679 ευρώ ενώ το μεγαλύτερο P20 Pro θα κοστίζει 899 ευρώ. Το P20 θα κυκλοφορήσει στην περιοχή της Ευρωζώνης μόνο σε διαμόρφωση με 4GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρος. Το δε P20 Pro θα κυκλοφορήσει με τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο αλλά με 6GB μνήμης RAM.

Στην ανάρτηση υποστηρίζεται ότι σε άλλες γεωγραφικές περιοχές θα υπάρξουν διαφορετικές διαμορφώσεις της συσκευής, αλλά στην Ευρώπη φαίνεται ότι μόνο αυτές οι δύο θα είναι οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν.

Τέλος, γίνεται μία σύγκριση μεταξύ των δύο συσκευών σε ότι αφορά τις διαστάσεις των δύο εκδόσεων: το P20 θα διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών ενώ το P20 Pro θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών και όχι 6,01 ιντσών, όπως είχε διαρρεύσει λίγο καιρό πριν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons