Ξεχάστε το Huawei dual OS Android, Windows Phone smartphone

by Stefanos Kofopoulos • On 19-03-2014 • AT 10:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ξεχάστε το Huawei dual-OS Android, Windows Phone smartphone

Η Huawei είναι η δεύτερη εταιρεία μετά την Asus που κάνει πίσω και σκοτώνει προϊόντα με dual OS, Android και Windows Phone στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις μεγαλοστελέχους της Huawei, η εταιρεία σκεφτόταν και ετοιμαζόταν για dual OS smartphone με Android και Windows Phone 8.1 μαζί. Σήμερα με επίσημη δήλωση η Huawei διαψεύδει προς το παρόν οποιαδήποτε προηγούμενη ανακοίνωση για νέα dual OS λέγοντας:

“Huawei Consumer Business Group adopts an open approach towards mobile operating systems to provide a range of choices for consumers. However, most of our products are based on Android OS, [and] at this stage there are no plans to launch a dual-OS smartphone in the near future.”

Η αντίδραση της Huawei είναι φυσιολογική και αναμενόμενη, αφού ούτε το Google ούτε η Microsoft θέλουν να δουν smartphone με Android και Windows Phone 8.1 μαζί. Δεδομένης της ιδιαίτερης σχέσης της Huawei με το Android φαίνεται ότι η πίεση για αλλαγή πορείας και ακύρωση των σχεδίων ήρθε από το Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons