Η Huawei κάνει το απόλυτο… unboxing των Χριστουγέννων

by George Polyzos • On 19-12-2017 • AT 10:23 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σε ένα ειδικό event για εκπροσώπους του Τύπου, συνεργάτες και καταναλωτές η Huawei πραγματοποίησε το unboxing των χριστουγεννιάτικων προσφορών της.

Το 2017 υπήρξε μία χρονιά-σταθμός για τη Huawei στην ελληνική αγορά, καθώς καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του κοινού ως ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones. Με μέσο όρο μεριδίου αγοράς 15% για το πρώτο 9μηνο – και φτάνοντας το 19,4% τον Οκτώβριο – η Huawei ετοιμάζεται να κλείσει το τρέχον έτος με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η σταθερά ανοδική της πορεία συνεχίστηκε και τους τελευταίους μήνες του.

Μέσα από μία σειρά σύντομων παρουσιάσεων και χαιρετισμών, οι κ.κ. Lin Bing, Country Manager – Terminals Huawei Ελλάδος, Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager και Νατάσα Καραμπουρνιώτη, Marketing Manager, υπενθύμισαν στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση τον τρόπο με τον οποίο η Huawei προσέγγισε νέους θεσμούς όπως το Black Friday και οργάνωσε νέες δράσεις όπως το Smartphone Festival τον Οκτώβριο.

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τη συνεργασία της με τη Huawei τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ελληνίδα σταρ άλλωστε έχει βασικό ρόλο στη διαφημιστική καμπάνια της Huawei για τη σειρά Mate, πλάι σε άλλους κορυφαίους πρέσβεις παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Ουγγαρέζα Ολυμπιονίκης Katinka Hosszu και ο Πολωνός ποδοσφαιριστής Robert Lewandowski.

Τα Χριστούγεννα όμως αποτελούν περίοδο κατά την οποία ο κόσμος κάνει και δέχεται δώρα, παίρνοντας και δίνοντας χαρά στους δικούς του ανθρώπους, κάτι που ενέπνευσε τη Huawei να ανταποδώσει την αγάπη που εισέπραξε τους προηγούμενους μήνες. Βρίσκοντας λοιπόν τον δικό της τρόπο να ευχαριστήσει το κοινό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Huawei ζήτησε από τη Δούκισσα Νομικού να κάνει το… unboxing των χριστουγεννιάτικων προσφορών της, που έρχονται να κλείσουν την ήδη ξεχωριστή αυτή χρονιά με τον πλέον «εκκωφαντικό» τρόπο.

Έως και τις 7 Ιανουαρίου, αγοράζοντας το Huawei Mate 10 Pro, οι καταναλωτές θα παίρνουν δώρο το Huawei P9 Lite 2017, ενώ με την αγορά του Huawei Mate 10 lite, η Huawei θα τους χαρίζει το Huawei Y6 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εινε ένα από τα καλύτερα κινείται που τηα μπορούσε να εινε

Top

Show Buttons
Hide Buttons