Η Huawei ανακοινώνει τη διάθεση του AppGallery στην Ευρώπη

by George Polyzos • On 23-04-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Huawei Consumer Business Group (CBG) ανακοίνωσε τη διάθεση του Huawei AppGallery, ενός παγκόσμιου app και game store, στην Ελλάδα.

Το Huawei AppGallery αποτελεί ένα app store κατάλληλο για όλη την οικογένεια, σχεδιασμένο για την προώθηση υψηλής ποιότητας περιεχομένου, την ανάδειξη συμφερουσών προσφορών και τη διάθεση εφαρμογών βελτιστοποιημένων για τα smartphones της Huawei. Οι καταναλωτές είναι σε θέση να ανακαλύψουν πλήθος νέων εφαρμογών, τόσο μέσα από μία συναρπαστική εμπειρία αναζήτησης, όσο και μέσω των προτάσεων της ίδιας της εφαρμογής.

Το επιλεγμένο περιεχόμενό του αποτελεί η αφρόκρεμα των εφαρμογών και παιχνιδιών που διατίθενται στο Android OS, με μέσο όρο βαθμολογίας 4,3/5. Το AppGallery θα είναι προ-εγκατεστημένο σε όλα τα καινούρια smartphones της Huawei, αρχής γενομένης από το Huawei P20, ενώ θα διατεθεί και για παλαιότερες συσκευές εντός του δεύτερου τριμήνου του έτους.

Κύρια πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Huawei AppGallery για τους καταναλωτές
Σχεδιασμένη ειδικά για τους φίλους της Huawei
Ρυθμίσεις γονικού ελέγχου
Μεγάλο εύρος περιεχομένου σε εφαρμογές και παιχνίδια
Δωρεάν, freemium και premium περιεχόμενο
Υψηλής ποιότητας περιεχόμενο με μέσο όρο βαθμολογιών 4,3/5
Προ-εγκατεστημένη στα νέα smartphones της Huawei
Πλήθος δώρων και παροχών για τον χρήστη (όπως π.χ. 90 ημέρες δωρεάν χρήσης της μουσικής υπηρεσίας Tidal, κουπόνι 80€ για την EasyRentCar, κουπόνι 10€ για το EatWith και 2000 credits για το Whatscall)
Ασφαλείς εφαρμογές και παιχνίδια από τη Huawei Developer Alliance

Το Huawei AppGallery θα είναι προ-εγκατεστημένο σε όλα τα νέα smartphones της Huawei, αρχής γενομένης από το Huawei P20 ενώ θα διατεθεί και για παλαιότερες συσκευές κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Η ακριβής περίοδος διάθεσης εξαρτάται από το μοντέλο και την περιοχή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons