Το HTC One είναι η αρχή, έρχονται Windows Phone το 2013

by Stefanos Kofopoulos • On 27-02-2013 • AT 1:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το HTC One είναι η αρχή, έρχονται Windows Phone το 2013

Με την παρουσίαση του HTC One, η εταιρεία έθεσε τις βάσεις για το μέλλον. Το Android αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την HTC αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τα Windows Phone. Σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις, το λειτουργικό της Microsoft γεμίζει κατά 1/3 τα ταμεία της HTC.

Εκπληκτική η προσπάθεια του HTC one στο Android αλλά τι γίνεται με το μέλλον; Η HTC σχεδιάζει περισσότερα smartphone για το 2013. Windows Phone 8 smartphone για την ακρίβεια. Το Android είναι καλό, το HTC One ακόμα καλύτερο αλλά το μέλλον της HTC δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο σε ένα λειτουργικό όταν ο ανταγωνισμός έχει “ξεφύγει”.

ΔΕΣ: Το ολοκαίνουριο HTC One με Ultrapixel camera, BoomSound και BlinkFeed

Σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων της HTC, τα Windows Phone χρειάζονται χρόνο ακόμα. Η εταιρεία υποστηρίζει την προσπάθεια της Microsoft και θα συνεχίσει να το κάνει. Προς το παρόν η HTC έχει παρουσιάσει το HTC 8S και το μεγαλύτερο HTC 8X με Windows Phone 8.

Ο Tai Ito, HTC vice president Global Product Planning δήλωσε: “We are actually fully committed to our Windows Phone business. We do have good collaboration with Microsoft for a future release this year. I understand that Windows Phone 8 is not as good as the market expected, we think that it could take time and we will continue working with them.”

Στα Windows Phone η HTC έχει να ανταγωνιστεί την Nokia και την σειρά Lumia smartphone που πρακτικά κυριαρχούν στην κατηγορία. Τα νέα HTC smartphone με Windows Phone θα ακολουθήσουν την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τα υπάρχοντα HTC μοντέλα. Λογικά θα είναι πιο φθηνά για να καλύψουν το κενό στο χαμηλότερο κομμάτι της αγοράς.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons