Βίντεο: HTC Touch Diamond zoom gestures

by Stefanos Kofopoulos • On 15-06-2008 • AT 11:11 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

htc touch diamond album

Ένα πολύ wow χαρακτηριστικό του HTC Touch Diamond είναι η ικανότητα να κάνει zoom σε συγκεκριμένο σημείο της φωτογραφίας χρησιμοποιώντας μόνο ένα δάχτυλο με μια κίνηση. Δοκίμασα με τον αντίχειρα γιατί έτσι ένιωσα ότι με βολεύει αλλά φαντάζομαι ότι και ο δείκτης μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά.

Η ιδέα είναι απλή. Για zoom in περιστρέφουμε το δάχτυλο κυκλικά με την φορά των δεικτών του ρολογιού ενώ για zoom out κάνουμε ακριβώς την αντίθετη κίνηση. Μάλλον το βίντεο που ακολουθεί μπορεί να εξηγήσει καλύτερα τι ακριβώς εννοώ. Enjoy.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργεί και στο HTC touch cruise. Το zoom out δε βολεύει καθόλου. Αλλά αν πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο κάνει zoom to fit αμέσως (στην αρχική κατάσταση δηλαδή).

 2. Petrakeas, δεν το ήξερα. Η ταχύτητα σου φαίνεται η ίδια, καλύτερ ή χειρότερη?

 3. Τιτάνα είναι ιδέα μου ή έχει αρκετό lag στην ανταπόκριση; Το έχω διαβάσει σε άλλα sites αλλά θέλω την γνώμη σου μιας και το είδες ιδίοις όμασι. Έτσι μου φάνηκε και στο πέρασμα μεταξύ των φωτογραφιών και στο ζουμάρισμα.

 4. Αντώνης, ναι είναι σχετικά αργό αλλά επειδή έχει πολύ παλιό firmware η συσκευή που δοκίμασα. Μίλησα με διάφορους τύπους της HTC και μου εξήγησαν.. τι μου είπαν θα βγουν σε ξεχωριστό post αύριο ή μεθαύριο

 5. Είχα την τιμή να το δώ το πρωί στο youtube :P
  Φαντάζομαι μπορείς να “πιάσεις” και την εικόνα και να την μετακινήσεις ε; Γιατί αλλίως είναι λίγο δύσχρηστο..

 6. @Titanas:Σχεδόν ίδιο μου φαίνεται. Ίσως το zoom out κάπως καλύτερο.
  @streamkid: Μπορείς να τη νετακινήσεις την εικόνα. Θέλει να κρατήσεις σταθερό το δάχτυλο για λίγο και μετά γυρνάει σε pan mode και το κουνάς. Ας επιβεβαιώσει ο Titanas για σίγουρα!

 7. ακριβώς τα ίδια κάνει και το νέο ελ τζι που είναι και 80 ευρώ φθηνότερο

 8. Petrakeas, έπαιξα πολύ λίγο και δεν τα δοκίμασα όλα αυτά. Περιμένω να πάρω συσκευή με φρέσκο firmware για να δοκιμάσω αν έχει βελτιωθεί η ταχύτητα και πως ακριβώς δουλεύει με την τελική ROM φορτωμένο

 9. Βασικά υπάρχουν και άλλα προγράμματα για προβολή φωτογραφειών αλλά και των επαφών (αλλά iPhone) με προβολή των sms ανά επαφή το ένα κάτω από το άλλο, με gestures κλπ

  Αν βρεις χρόνο δοκίμασε τα:
  http://www.pocketcm.com/
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=358187

 10. Titana τι ακριβως σου ειπαν απο την htc για το καινουριο firmware?

  Θα βελτιωνει την ταχυτητα της συσκευης?

  Και το σημαντικοτερο: Θα βελτιωνει την διαρκεια της μπαταριας? (ελεγχοντας καλυτερα την καταναλωση ή κατι τετοιο)

Top

Show Buttons
Hide Buttons