Το HTC TITAN είναι μεγάλο και στην τέχνη

by Stefanos Kofopoulos • On 04-11-2011 • AT 9:54 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Το HTC TITAN είναι μεγάλο και στην τέχνη

Το HTC TITAN είναι μεγάλο όχι μόνο στην οθόνη των 4.7 ιντσών και τον επεξεργαστή στο 1.5GHz αλλά και στις ιδέες που μπορεί να προκαλέσει. Το βίντεο αν και διαφημιστικό αφήνει να εννοηθεί ότι το μέγεθος μετράει ειδικά όταν πρόκειται για έμπνευση και ιδέα καλλιτέχνη. Αυτός είναι ο Xavier και η ιδέα να μετατρέψει ουρανοξύστες σε οθόνες με pixels που ενεργοποιεί μέσα από το HTC TITAN. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Για την ιστορία το HTC TITAN έχει οθόνη 4.7 ιντσών με ανάλυση 480 x 800 pixels, επεξεργαστή Qualcomm MSM8255 1.5GHz και Windows Phone 7.5 Mango. Κάμερα 8 megapixel στο πίσω μέρος με διπλό LED flash και επιπλέον χαρακτηριστικά F2.2, LED flash και αισθητήρα BSI για καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μαζί κάμερα 1.3 megapixel μπροστά για video chat και video calls που φυσικά θα χρησιμοποιηθούν και στο Skype.

16GB εσωτερικής μνήμης, WiFi, Bluetooth, GPS και quad band ηλεκτρονικά για επικοινωνία κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο με ταχύτητες που φτάνουν τα 14.2Mbps σε HSDPA. Για να τα βγάλει πέρα με όλο αυτά η HTC έχει τοποθετήσει στο HTC TITAN μπαταρία χωρητικότητας 1650mAh. Αυτή η μπαταρία φροντίζει για χρόνο ομιλίας μέχρι και 11 ώρες και αναμονή μέχρι και 15 ημέρες. Τον ήχο φροντίζει το SRS enhancement και τα 5.1 surround κανάλια στο βίντεο ενώ υπάρχει και πυξίδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για μενα το πιο ενδιαφερον windows phone αυτη την στιγμη

  2. Και λατρεύω την μεγάλη του οθόνη που ΔΕΝ το κάνει μεγαλύτερο στο χέρι απο ένα smartphone με οθόνη 4.3″ ίντσες. Σημαντικό.

  3. για μενα το πιο ενδιαφερον windows phone αυτη την στιγμη (iGiorgos117)

  4. To είδα το κινητό χθές σε κατάστημα της HTC στη Ταιπέι. Μεγάλη οθόνη που αυτή του ιΦον μου έμοιαζε κλειδαρότρυπα. Ελαφρύ, και το μέγεθός του στο αυτί δεν έμοιαζε αστείο (και δεν ειμαι κανένας μεγαλόσωμος) . Νομίζω οτι αυτή η διάσταση πάντως ειναι το μάξιμου για κινητό.
    Τα Windows ειναι πολύ όμορφά και αρκετά γρήγορα. Αυτό που δε μου αρεσε όμως ειναι στο αλμπου φωτογραφιών η κίνηση/εναλλαγή απο τη μια φωτό στην άλλη όπου η μετάβαση δεν ειναι όμιορφη και “ρευστη” όπως αυτή σε ένα ιΦον. Επίσης η κάμερα (αν και με πολλές ρυθμίσεις) μέσα σε κλειστό χώρο με αρκετό φωτισμό δεν μου έδωσε ούτε καθαρες φωτογραφίες ενώ τα χρώματα πάντα ήταν νομίζω αρκετά “εκτός”. Δεν έχω μεγάλη εμπιερία αλλά σε σχέση με το παλίο μου Σονυ Ερισκον (φυσικά χρώματα) το τωρινό μου ιΦον (πιο ψεύετικα/κορεσμένα αλλά κοντά στα πραγματικά) το HTC δεν αποδίδει ότι περίμενα. Πριν απο ενα χρόνο που έψαχνα τηλέφωνο το θέμα κάμερας ήταν βασικός που δε διάλεξα HTC. Ακόμα δε βλέπω κάποια βελτιώση., για εμένα τουλάχιστον.
    Η τιμή του στη Ταιβάν με το πρόγραμμα που έχω είναι 320 ευρώ (οταν για το ιΦον έδωσα 480) ενώ σκέτη η συσκευή έχει κάπου στα 420.

Top

Show Buttons
Hide Buttons