37 νέα μοντέλα HTC το 2013, μαζί με το HTC M7

by Stefanos Kofopoulos • On 03-01-2013 • AT 6:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

37 νέα μοντέλα HTC το 2013, μαζί με το HTC M7

Όχι ένα, ούτε δύο, ούτε δεκαπέντε. 37 νέα smartphones αναμένεται να ρίξει στην αγορά το 2013 η HTC συμπεριλαμβανομένου του νέου high end μοντέλου με το κωδικό όνομα HTC M7. Προφανώς δεν πρόκειται για 37 διαφορετικά κινητά αλλά για πολλά διαφορετικά μοντέλα για τις ανάγκες κάθε αγοράς.

ΔΕΣ: Το νέο HTC One mini smartphone με 4G LTE, BoomSound, UltraPixel camera

Το HTC M7 (κωδικό όνομα) αναμένεται να είναι το high end smartphone της εταιρείας. Αυτό το smartphone που μέχρι το τέλος του χρόνου θα θεωρείται κορυφή. Τα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro 1.5GHz quad core, οθόνη 5 ιντσών full HD 1080p, κάμερα 13 megapixel. Αν τα νούμερα σαν θυμίζουν κάτι, έχετε απόλυτο δίκιο.

UPDATE: Η πρώτη φωτογραφία / render του HTC M7 κυκλοφόρησε

Τα υπόλοιπα 36 νέα HTC smartphones για το 2013 έχουν κωδικά ονόματα που αντιστοιχούν στην παρακάτω λίστα. Οι παρατηρητικοί θα προσέξουν ότι το HTC M7 αναφέρεται σε 4 διαφορετικά μοντέλα, πιθανότατα για κάθε αγορά με διαφορετικές συχνότητες LTE ή κάποιο άλλο δίκτυο όπως για παράδειγμα GSM και CDMA. Ως high end μοντέλο πρέπει να υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE αλλά αυτό θα το μάθουμε ότι ανακοινωθεί επίσημα το νέο μοντέλο με το πραγματικό του όνομα αντί για HTC M7.

Αναλυτικά οι κωδικοί των νέων HTC smartphones για το 2013 είναι:

APOLLO_TD, CP3DCG, CP3DTG, CP3DUG, DELUXE_R, DELUXE_UL, DELUXE_TW, DLXP_WL, ERA_U, EVITA_UTL, IMPRESSION_J, JET, K2_CL
K2_WL, K2_PLC_CL, KNIGHT, M7_U, M7_WL, M7_WLJ, M7_WLV, M7DCG, M7DTG, M7DUG, M7C_DTU, MONACO_TDU, MONACO_U, MONACO_UL, OPERA_UL, PDLU, PRIMOMINIU, PULSE_TD PUE_TD, QUATTROF, QUATTROU, VENUS_CL, VERDI_LTE

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons