HTC Smart, γιατί έχει πλάκα να είσαι εσύ.. εννοώ Εσύ, smart YOU

by Stefanos Kofopoulos • On 07-01-2010 • AT 10:28 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

HTC Smart

HTC quietly brilliant σημαίνει να κάνεις ό,τι μπορείς για να διατηρείς τους πελάτες ευχαριστημένους, χαρούμενους και πιο έξυπνους από ποτέ. Κάπως γεννήθηκε η ιδέα του HTC Smart (εντάξει αν συνέβη κάτι άλλο δεν έχει σημασία) που αν και κινητό, είναι μάλλον μια νέα γενιά φθηνών συσκευών που θα παίρνουν και τηλέφωνα. Κλασσικά, το Sense UI είναι αυτό που θα συναντήσει ο χρήστης μόλις ανοίξει το Smart που χρησιμοποιεί λειτουργικό Brew παρακαλώ. Η HTC έκανε μαγικά και έστησε το Sense από την αρχή ώστε να ταιριάζει πάνω από το Qualcomm Brew Mobile Platform που φαίνεται ότι “enables smartphone devices to be offered at more aggressive price points”. Εδώ τελειώνουν και οι εκπλήξεις αφού τα λοιπά χαρακτηριστικά είναι μάλλον αναμενόμενα. Οθόνη αφής 2.8″ με ανάλυση QVGA, quad band GSM 850/900/1800/1900 MHz, 3G HSPA 2100 MHz, Bluetooth 2.0, κάμερα ανάλυσης 3 megapixel και 256MB RAM. Αισθητή η απουσία GPS, WiFi και ο μόλις 300MHz επεξεργαστής. Το HTC Smart αναμένεται στα μέρη μας κάποια στιγμή τους επόμενους 3-4 μήνες.

HTC Smart

HTC Smart

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Λοιπόν έχουμε ακόμα ένα νέο λειτουργικό σύστημα στα σκαριά. Από την μια αγωνίζεται για να κάνει το αρχαίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft καλύτερο περιμένοντας την 7 έκδοση (Windows Mobile 7), καμαρώνει το Android που είναι πολύ πιθανό να πετύχει και τώρα αγωνιά για την κατάληξη που θα έχει αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα… Κινητά για όλους και για όλα!

  Δεν γνωρίζω αν είναι σωστή κίνηση και δεν είμαι ο κατάλληλος να το κρίνω αλλά μακάρι να αποδειχθεί καλό, γιατί το iPhone παραμένει πρώτο όσο αφορά το λειτουργικό σύστημα και το τους developers που βρίσκονται εδώ και εκεί, χαρούμενοι για τις χιλιάδες που παίρνουν!

  Το Smart πάντως δεν τραβάει το ενδιαφέρον αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω το νέο λειτουργικό σύστημα που ελπίζουμε να φέρει την επανάσταση… Δύσκολο αλλά εφικτό, με την κατάλληλη βοήθεια του χρόνου βέβαια :)

  • Kλειστο λειτουργικο δεν φερνει καμια επαντασταση. Εξελιξη, ισως.

   • Φέρνει αν είναι όμορφο και φθηνό. Μην ξεχνάς ότι το iPhone OS πιο κλειστό δεν γίνεται

  • Απ’ ότι γραφει το engadget η HTC ενδιαφέρεται για την προώθηση του Sense UI σε άτομα που διαφορετικά θα επέλεγαν κινητά τύπου Samsung Corby, δηλαδή φθηνά και με περιορισμένες δυνατότητες touchscreen κινητά. Άρα δε νομίζω να υπάρχει θέμα “νέου επαναστατικού” λειτουργικού για κινητά τηλέφωνα/συσκευές από την HTC.

   • Ακριβώς, για αυτό άλλωστε έγραψα και το “enables smartphone devices to be offered at more aggressive price points” .. στο Brew πήγαινε αυτό που είναι τόσο optimize όσο μπορεί να είναι ένα λειτουργικό από την ίδια εταιρεία που φτιάχνει και τον επεξεργαστή του.

 2. Το overclock σε κινητά δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί επηρεάζονται πολλά πράγματα

  • Αυτό δεν σημαίνει ότι το chipset για το GSM θα δουλεύει το ίδιο καλά και όχι μόνο. Όπως αναφέρει το άρθρο “Thank goodness there’s a hack to enable an extra 50MHz boost, bumping the Droid up to a full 600 and, according to at least one user, significantly decreasing stability in the process “.

 3. Sense UI σε 300 MHZ και 256 μνήμη;;

  • Ναι αλλά σε λειτουργικό που είναι φτιαγμένο από τον κατασκευαστή του επεξεργαστή. Δηλαδή εκμεταλλεύεται ό,τι έχει να δώσει το hardware

 4. no wi-fi,no party

Top

Show Buttons
Hide Buttons