HTC Smart και στην Ελλάδα επίσημα

by Stefanos Kofopoulos • On 19-01-2010 • AT 2:57 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

HTC Smart

Το είχαμε δει το HTC Smart και ξέραμε ότι δεν πρόκειται απλά για ένα κινητό αλλά μια ολόκληρη πλατφόρμα. Τώρα η HTC προχωράει στην επίσημη ανακοίνωση του Smart και στην Ελλά με ότι σημαίνει αυτό. Πότε θα δούμε το HTC Smart στην Ελλάδα παραμένει άγνωστο αλλά αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία γιατί το όραμα της HTC είναι πολύ σημαντικότερο από ένα κινητό. Θέλουμε το Smart και τις επόμενες τρεις γενιές μαζί, εδώ και τώρα. Αυτό μετράει.

Η HTC έκανε μαγικά και έστησε το Sense από την αρχή ώστε να ταιριάζει πάνω από το Qualcomm Brew Mobile Platform που φαίνεται ότι “enables smartphone devices to be offered at more aggressive price points”. Εδώ τελειώνουν και οι εκπλήξεις αφού τα λοιπά χαρακτηριστικά είναι μάλλον αναμενόμενα. Οθόνη αφής 2.8″ με ανάλυση QVGA, quad band GSM 850/900/1800/1900 MHz, 3G HSPA 2100 MHz, Bluetooth 2.0, κάμερα ανάλυσης 3 megapixel και 256MB RAM.

Αισθητή η απουσία GPS, WiFi και ο μόλις 300MHz επεξεργαστής. Λογικό γιατί το Smart δεν προσπαθεί να είναι ούτε να γίνει Το smartphone. Αντίθετα, προσπαθεί να πουλήσει εκεί που όλα τα άλλα smartphones απέτυχαν. Ακολουθεί το press release με όλα τα γνωστά λογάκια.

Ο φιλικός σχεδιασμός του HTC Smart σε συνδυασμό με το HTC Sense, θα προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, αποκαλύπτει το HTC SmartTM, το πρωτοποριακό smartphone που ιδρύει μια νέα κατηγορία συσκευών υψηλής ευχρηστίας, απευθυνόμενη στο ευρύ κοινό. Το HTC Smart πρόκειται να διατεθεί σε Ευρώπη και Ασία αυτή την άνοιξη.

“Η HTC αφουγκραζόταν πάντοτε τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργώντας νέες κατηγορίες κινητών τηλεφώνων όποτε αυτό ήταν απαραίτητο. Με το HTC Smart κάνουμε πραγματικότητα την κατασκευή προσιτών και εξαιρετικά εύκολων στη χρήση smartphones”, δηλώνει ο Peter Chou, chief executive officer της HTC Corporation.

“Η ύπαρξη περιβάλλοντος χρήσης αφής, δεν αρκεί για να μεταμορφώσει ένα απλό κινητό σε smartphone. Η ενσωμάτωση του HTC Sense εξασφαλίζει την μοναδική εμπειρία χρήσης ενός smartphone, σε ένα κινητό από το οποίο ο χρήστης έχει αυξημένες απαιτήσεις”.

HTC Sense

Το HTC Smart συνδυάζει τον κομψό και κόμπακτ σχεδιασμό με το πρωτοποριακό περιβάλλον χρήσης που βασίζεται στο HTC SenseTM, το οποίο αποτυπώνει τη φιλοσοφία σχεδιασμού της HTC που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Το HTC SenseTM εστιάζει σε τρεις βασικούς τομείς: Κάν’το δικό σου, Μείνε σε επαφή και Ανακάλυψε το απροσδόκητο. Το HTC Smart παρέχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης κάθε πτυχής του βάσει των προσωπικών αναγκών του χρήστη. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε sites κοινωνικής δικτύωσης καθώς και να διευκολύνει την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, γραπτών μηνυμάτων και e-mails.

“Το HTC Smart ανοίγει νέους δρόμους προσφέροντας τα χαρακτηριστικά των smartphones που ζητούν οι καταναλωτές σε μια προσιτή συσκευή η οποία θα διατίθεται σε όλες τις αγορές» δηλώνει ο Paul Jacobs, διευθύνων σύμβουλος τηςQualcomm Incorporated. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στην HTC τις δυνατότητες του Qualcomm Brew Mobile Platform, του ανοικτού λειτουργικού συστήματος υψηλών δυνατοτήτων, που μεταφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία χρήσης σε κινητά τηλέφωνα μαζικής τιμολογιακής πολιτικής”.

Qualcomm Brew Mobile Platform (Brew MP)

Το HTC Smart αξιοποιεί τοBrew MP της Qualcomm, ένα δημοφιλές λειτουργικό σύστημα, που δίνει το πλεονέκτημα της διάθεσης συσκευών smartphonesμε επιθετική τιμολογιακή πολιτική και ταυτόχρονα της ενσωμάτωσης κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών σε μια ευρεία γκάμα κινητών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μεγάλο μείον το ότι δεν έχει WiFi!

  Αλλά ρε παιδιά, με το Tattoo τί γίνεται;
  Έχει έρθει στην Ελλάδα;
  Το ψάχνω και δεν το βρίσκω!!

  • Τίποτα για Tattoο. Αμφιλεγόμενη και η υπόθεση να είναι στον δρόμο …

 2. Εγώ θέλω Nexus One στην Ελλάδα ή Hero(λογικά αυτό θα έχει βγει…)

  • Ναι, το Hero έχει βγεί. Το είδα και πρόσφατα στο Πλαίσιο. Αυτό που με παραξένευσε είναι η τιμή του διότι ήταν πιο φθηνό απο το Magic.

Top

Show Buttons
Hide Buttons