Το μέλλον της HTC έχει design όχι μόνο τεχνολογία

by Stefanos Kofopoulos • On 02-11-2009 • AT 6:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc quietly brilliant

Η HTC ξέρει που πατάει και που βρίσκεται καιρό τώρα, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν αρκεί για την επιτυχία της εταιρείας στο μέλλον. Παρά τις OEM συνεργασίες και την τεχνολογία στα δικά της κινητά, η HTC προσθέτει και κάτι ακόμα στην συνταγή της επιτυχίας. Το design είναι σημαντικό, πολύ σημαντικό και για αυτό τον λόγο η HTC συνεργαζόταν με την One&Co για ιδέες αλλά πλέον η εταιρεία ανήκει στην HTC, συνεχίζει όμως να λειτουργεί και αυτόνομα.

Καλά όλα αυτά αλλά θα μου πείτε γιατί είναι σημαντική η συνεργασία αυτή. Καταρχήν γιατί η One&Co αναλαμβάνει πελάτες όπως Microsoft, η Kodak, η Nike και κατασκευαστές επίπλων. Με άλλα λόγια έχει μια ευρύτερη εικόνα για τον κόσμο του design και δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην τεχνολογία και τα κινητά τηλέφωνα. Η σχεδιαστική επιρροή της εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο στο hardware αλλά και στο software. Δεν θα μου φανεί περίεργο αν το Sense UI ήταν ιδέα που γεννήθηκε στα γραφεία της One&Co και κόλλησε αργότερα με την νέα ανθρωποκεντρική design φιλοσοφία της HTC. Για αυτό άλλωστε τα νέα HTC smartphones είναι λιγότερο business και περισσότερο fun. Απόδειξη ότι το Hero πουλάει τρελά και το Sense UI έγινε port στο iPhone.

Έκει κολλάει και η νέα καμπάνια YOU αλλά και τα νέα τηλέφωνα / gadgets που θα δούμε στο μέλλον, με Android και Windows Phone OS. Αφού είπαμε το κινητό είναι για κάθε στιγμή, online και offline, με μια ανθρώπινη προσέγγιση.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons