Έρχεται το HTC One (M7) σήμερα στις 5 το απόγευμα

by Stefanos Kofopoulos • On 19-02-2013 • AT 2:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Έρχεται το HTC One (M7) σήμερα στις 5 το απόγευμα

Λίγο πριν επίσημη αποκάλυψη του ολοκαίνουριου HTC One, ναι το πρώην HTC M7 που όλοι ξέρουμε, η εταιρεία χρησιμοποιεί άλλη μια φωτογραφία για να προετοιμάζει το κοινό. Το νέο HTC smartphone είναι καλυμμένο και περιμένει υπομονετικά μέχρι τις 5μμ ώρα Ελλάδας για την αποκάλυψη.

Ξέρουμε αρκετά για το νέο HTC One ή όπως αποκάλυψε ο CEO της εταιρείας, Peter Chou, για το HTC M7. Τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι: οθόνη 4.7 ιντσών με full HD 1080p ανάλυση, επεξεργαστή quad-core 1.7GHz, κάμερα ZOE UltraPixel.

HTC ZOE UltraPixel καμερα, 3 αισθητηρες μαζι

Η HTC ήδη προετοιμάζει το έδαφος για το νέο HTC One με την ZOE UltraPixel κάμερα. Για να πετύχει η HTC υψηλή φωτογραφική ποιότητα θα χρησιμοποιήσει 3 αισθητήρες αντί για ένα αισθητήρα 13 megapixel. Τρεις αισθητήρες με ανάλυση 4.3 megapixel ο καθένας και την δυνατότητα να λειτουργούν παράλληλα καταγράφοντας εικόνα ταυτόχρονα. Η τεχνική αυτή θα παρουσιαστεί με το marketing όνομα UltraPixel και στην θεωρία τουλάχιστον παράγει εικόνες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε σύγκριση με μια κάμερα 13 megapixel.

Υπομονή μερικές ώρες ακόμα. Εκτός από το HTC M7 μπορεί να δούμε και το HTC M4 σήμερα το απόγευμα. Το “μικρό” της παρέας στην νέα προσπάθεια των HTC smartphones να κερδίσουν ξανά το αγοραστικό κοινό, με δυνατά χαρακτηριστικά και ελκυστικές τιμές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons