Το HTC Myst είναι το Facebook smartphone αλλά δεν είναι κινητό

by Stefanos Kofopoulos • On 01-04-2013 • AT 6:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το HTC Myst είναι το Facebook smartphone αλλά δεν είναι κινητό

Το HTC Myst θα είναι το ολοκαίνουριο Facebook smartphone. Το τηλέφωνο του Facebook όπως φημολογείται εδώ και χρόνια. Μόνο που οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής φανερώνουν αυτό που υποψιαζόμασταν. Δεν πρόκειται για Facebook smartphone αλλά για software.

Η παρουσίαση στις 4 Απριλίου 2013 θα γίνει. Αυτό είναι δεδομένο. Όπως και η παρουσίαση του HTC Myst, του HTC smartphone που θα χρησιμοποιήσει το Facebook για να παρουσιάσει το νέο είδος Android. Τα χαρακτηριστικά του HTC Myst δεν είναι σπουδαία. Smartphone μεσαίας κατηγορίας:

Επεξεργαστής: Snapdragon dual-core 1.5GHz
Οθόνη: 4.3 ιντσών, HD 720p ανάλυση στα 320ppi
Κάμερα: 5 megapixel, 1.6 megapixel
Μνήμη: 1GB RAM, 16GB χωρητικότητα
Λειτουργικο: Android 4.1

Το Samsung Galaxy S4 θα γινει Facebook smartphone. Ειναι το software που μετραει

Αυτό θα είναι το hardware. Όχι όμως και το νέο Facebook Home και Android. Εδώ έρχεται και κολλάει το software και η δουλειά που έχει κάνει το Facebook. Στην πραγματικότητα πρόκειται για software που θα δουλεύει με τα περισσότερα Android smartphone χωρίς ιδιαίτερη ή καθόλου προσπάθεια.

Στην πραγματικότητα το Facebook Home φαίνεται να είναι ένα app / software που “καταλαμβάνει” το Android και μετατρέπει κάθε Android smartphone σε Facebook smartphone. Οι επαφές του Android θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα από το Facebook Home και από εκεί στο Facebook Messenger για chat και όχι μόνο. Ήδη ξέρουμε τα σχέδια του Facebook για δωρεάν τηλέφωνο στην Αμερική.

Υπάρχουν πολλές ακόμα τεχνικές λεπτομέρειες για το νέο Facebook Home ή Facebook τηλέφωνο αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το ερώτημα είναι αν το Facebook διαθέσει το Facebook Home ως Android app στο Play Store. Έτσι κάθε χρήστης θα μπορεί να μετατρέπει το Android smartphone του σε Facebook τηλέφωνο με ένα μόνο κλικ. Υπάρχει επίσης και η εναλλακτική για SDK από το Facebook που θα επιτρέπει ακριβώς το ίδιο.

Αυτό σημαίνει ότι το Samsung Galaxy S4, το HTC One και το Sony Xperia Z θα μπορούν να γίνουν Facebook smartphone έτσι απλά.

Ο Mark Zuckerberg έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι το Facebook δεν πρόκειται να φτιάξει το δικό του κινητό. Θέλει όμως να είναι μέσα σε κάθε κινητό και smartphone που κυκλοφορεί στον πλανήτη. Με το νέο Facebook Home για Android ο στόχος επιτυγχάνεται εύκολα από την πίσω πόρτα. Τώρα και με δωρεάν backup των φωτογραφιών για πάντα με το Facebook Photo Syncing.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons