Η Morgan Stanley προβλέπει μείωση 33% στις πωλήσεις της HTC το 2014

by Stefanos Kofopoulos • On 02-12-2013 • AT 9:30 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Morgan Stanley προβλέπει μείωση 33% στις πωλήσεις της HTC το 2014

Τα άσχημα νέα συνεχίζουν για την HTC και για το 2014. Η πρόβλεψη της Morgan Stanley κάνει λόγο για μείωση των πωλήσεων κατά 33% σε σύγκριση με το 2013.

Η πτωτική πορεία της HTC φαίνεται μη αναστρέψιμη και το 2014, χρονιά που σύμφωνα με την Morgan Stanley η HTC θα χάσει το ένα τρίτο του όγκου πωλήσεων επειδή αδυνατεί να ανταγωνιστεί την Apple και την Samsung στο high-end κομμάτι της αγοράς και την Samsung μαζί με τους υπόλοιπους κατασκευαστές στα low-end smartphones. Αν οι προβλέψεις της Morgan Stanley επιβεβαιωθούν, το 2014 θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την HTC που ήδη μετράει σημαντικές απώλειες εκατομμυρίων τα τελευταία τρίμηνα αλλά και ανθρώπινου δυναμικού σε όλο τον κόσμο. Η νέα σειρά smartphones όπως το HTC One, HTC One mini και HTC One Max δεν πείθουν αρκετά το αγοραστικό κοινό που φαίνεται ότι προτιμά τα φθηνότερα iPhone 5C και τα Samsung smartphones. Ίσως το νέο και χρυσό HTC One βοηθήσει την κατάσταση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δύσκολα τα δεδομένα για την HTC . Φαίνεται ότι η πτωτική πορεία της HTC είναι μη αναστρέψιμη

    • Είναι δύσκολη η θέση της γιατί πρέπει να γεμίσει την αγορά με φθηνά smartphones για να ανταγωνιστεί Samsung, LG και πρέπει να καινοτομεί και στο high end κομμάτι πάλι εναντίον Samsung, LG αλλά και Apple, Motorola και λοιπούς Κινέζους κατασκευαστές. Όλα αυτά απαιτούν λεφτά για έρευνα και κατασκευή, χρήματα που η HTC δεν έχει αυτή την στιγμη

Top

Show Buttons
Hide Buttons