Η HTC λανσάρει το βελτιωμένο Vive Pro VR headset με ακουστικά

by George Polyzos • On 16-01-2018 • AT 12:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η HTC ανανεώνει το Vive headset, το οποίο έκανε την παρθενική του εμφάνιση περίπου πριν από δύο χρόνια, παρουσιάζοντας το Vive Pro.

Η HTC στη νέα μάσκα εικονικής πραγματικότητας έχει αυξήσει την ανάλυση των dual-OLED οθονών στα 2880 x 1600 pixels (1400 x 1600 και πυκνότητα 615ppi για το κάθε μάτι) έναντι 2160 x 1200 pixels (1080 x 1200 ανά μάτι) στο προηγούμενο μοντέλο.

Παράλληλα με την βελτιωμένη ανάλυση, η συσκευή έχει επανασχεδιαστεί στον τρόπο που εφαρμόζει στο κεφάλι του χρήστη ενώ έχουν προστεθεί και ενσωματωμένα ακουστικά. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Verge ένα από τα κύρια ελαττώματα του αρχικού Vive ήταν η δυσκολία ρύθμισης της μάσκας στο κεφάλι, το σημαντικό βάρος και η απουσία ακουστικών. Όλα αυτά φαίνεται ότι επιλύονται με την εμφάνιση της έκδοσης Vive Pro.

Επιπρόσθετα, η HTC έχει προσθέσει στη συσκευή δύο μικρόφωνα και δύο εμπρόσθιες κάμερες, τα οποία έχουν σχεδιαστεί περισσότερο για τις πιθανές ανάγκες των developers. Συνολικά, το Vive Pro VR headset έχει γίνει κομψότερο ενώ έχει αποκτήσει ελκυστικότερο μπλε χρώμα. Σε ότι αφορά την διαθεσιμότητα και την τιμή της μάσκας, η HTC αρκέστηκε να αναφέρει ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα. Η HTC διευκρίνισε επίσης ότι το τωρινό Vive θα παραμείνει διαθέσιμο και για το 2018.

Τέλος, η HTC προχώρησε σε βελτίωση και του Viveport, του app store της εταιρείας. Σε μία προσπάθεια να προσελκύσει καταναλωτές η HTC έχει εισαγάγει τα VR Previews ώστε να δελεάσει τους χρήστες των Vive και Vive Pro. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα δοκιμής VR περιεχομένου πριν την αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons