Το HTC HD3 θα ονομαστεί HD7 και θα είναι το νέο Windows Phone 7 κινητό

by Stefanos Kofopoulos • On 02-09-2010 • AT 11:28 am • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Το HTC HD3 θα ονομαστεί HD7 και θα είναι το νέο Windows Phone 7

Ίσως το όνομα HTC HD7 να είναι καλύτερο από το HTC HD3 που όλοι πίστευαν ότι θα κάνει παρέα στα Windows Phone 7 τις επόμενες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του κινητού. Επιστροφή στις ρίζες και με λειτουργικό Windows Phone 7 σε hardware που μάλλον θα είναι το σημείο αναφοράς αυτή την περίοδο όχι μόνο για τα Windows Phone 7 smartphones που αναμένεται να ανακοινώσει ο ανταγωνισμός αλλά και για τα υπόλοιπα τηλέφωνα. Με 5 νούμερα διαφορά (συμβολική απόσταση) η HTC θα πρέπει να δείξει κάτι wow στον τομέα του hardware, τόσο wow όσο ήταν το HTC HD2 στον καιρό του.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θέλω να ελπίζω σε official windows phone 7 upgrade για το htc hd2, αλλιώς θα υπάρξουν πάρα πολλοί δυσταρεστημένοι άνθρωποι για να μην πω εξαγριωμένοι και ο μόνος λόγος θα είναι γιατί το Ηd2 μπορεί άνετα να τα βγάλει πέρα με το νέο λειτουργικό και με το παραπάνω.

  Σε αντίθετη περίπτωση, η αξιοπιστία και των 2 εμπλεκομένων εταιρειών (ms / htc) θα υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά, μιας και αυτό θα δείχνει πως δεν υπάρχει ουσιαστική υποστήριξη ακόμη και για πανάκριβα μοντέλα όπως το hd2 και είναι κρίμα γιατί το hardware πάει άπατο.

  Ας αναλογιστούν λίγο τις συνέπειες μακροπρόθεσμα μιας τέτοιας κίνησης, γιατί εκατομμύρια άνθρωποι θα ξενερώσουν που έχουν συσκευές που μπορούν να υποστηρίξουν το νέο λειτουργικό και ενώ ένα μικρό ποσοστό αυτών θα ακολουθήσει την μόδα, οι υπόλοιποι θα αλλάξουν στρατόπεδο για πάντα είτε αυτό είναι android, iphone, webos κλπ, καθώς επίσης και πόσοι από την “απ’ έξω” θα επηρεαστούν αρνητικά με αυτήν την κίνηση και αυτόματα θα ρίχνουν άκυρο σε ότι ακούει win phone 7 και htc.

  • πολλοί είναι αυτοί που το έχουν κάνει ήδη,και γώ μέσα σε αυτούς αν και θέλω να δώ τί θα παρουσιάσουν

   hardware που μάλλον θα είναι το σημείο αναφοράς αυτή την περίοδο όχι μόνο για τα Windows Phone 7 smartphones που αναμένεται να ανακοινώσει ο ανταγωνισμός αλλά και για τα υπόλοιπα τηλέφωνα.

   δηλαδή τί να περιμένουμε τόσο δυνατό που θα είναι σημείο αναφοράς;

   • @telas δεν πρόκειται να γίνει αυτό και είναι καλό που δεν θα γίνει. Το HTC D2 λογικά θα πάρει τα Windows Phone 7 από κάποια ανεπίσημη ROM αλλά μέχρι εκεί. Η Microsoft πρέπει να κρατήσει χαρακτήρα και αν δείξει ότι τα guidelines που έχεις για το hardware και το software τα τηρεί πρώτα η ίδια και μετά όλοι οι άλλοι. Έτσι, το επιπλέον κουμπί που έχει το HD2 στην πρόσοψη είναι πολύ καλός λόγος για να μην παίξουν τα Windows Phone 7 επίσημα στο κινητό

   • Ρε παιδάκι μου, αν είναι οτι φταίει το τέταρτο κουμπί να το ξηλώσουμε απο κει πέρα…!!! :)

   • Όσο και αν φαίνεται μικρό, το 4ο κουμπί είναι πρόβλημα γιατί ουσιαστικά καταργεί τα guide lines που έχει θέσει η Microsoft για τα κινητά με Windows Phone 7. Είναι καλό πράγμα αυτό, όσο και αν δυσαρεστεί.

 2. Βασικά σε παλιό post εδώ, είχα διαβάσει ότι η microsoft εγκαταλείπει το hd2, δε θα το υποστηρίξει με win 7, γιατί λέει έχει 5 σκληρά κουμπιά κάτω, και όχι 3 και η microsoft με αυτόν τον τρόπο δείχνει την αυστηρότητα και την προσήλωσή της στη νέα της καμπάνια.

  Τι να πω! Κι εγώ απογοητευμένος είμαι.

Top

Show Buttons
Hide Buttons