Το HTC HD7 υπάρχει και τρέχει Windows Phone 7

by Stefanos Kofopoulos • On 20-09-2010 • AT 8:40 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Το HTC HD7 υπάρχει, τρέχει Windows Phone 7 και κοστίζει 79 ευρώ

Κάποιος ετοιμάζεται να κάνει εντύπωση, έχει γνώση στο θέμα και ξέρει τιμές. Το HTC HD7 είναι πλέον κάτι παραπάνω από φήμες, θα τρέχει Windows Phone 7 και θα πωλείται στην Γερμανία από τις 18 Οκτωβρίου 2010 στα 79 ευρώ με 24μηνο συμβόλαιο στα 20 ευρώ τον μήνα από το δίκτυο της O2. Όσοι θέλουν να ξοδέψουν κάτι παραπάνω και να μείνουν μακρυά από τις δεσμεύσεις θα πρέπει να καταβάλουν 559 ευρώ για τα ηλεκτρονικά και τα Windows Phone 7 στο HTC HD7. Υπομονή για τα πρώτα leaks σε φωτογραφίες και βίντεο καθώς πλησιάζουμε προς τα μέσα Οκτωβρίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόσοψη του HTC HD7 θα έχει μόνο τρία κουμπιά.

[Thanks Anastasios]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. i hate windows phone 7

  • why?

  • Πως γινεται να μισεις κατι που δεν εχεις δει;

 2. Έλα μου ντε.. οι πρώτες εντυπώσεις απεναντίας δείχνουν, πως θα πρέπει να αρχίσουν να τρέμουν οι “άλλοι” (βλέπε iOS και Android)

  Καλύτερα να πετάμε πιό σχετικά σχόλια.. έτσι δεν είναι;

 3. νομίχω πως ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του

  Απο κεί και πέρα για να το αναλύσουμε λίγο περισσότερο: τα έχω δεί.Δεκτό ,όχι να το έχω πιάσει εγώ στα χέρια μου και δεκτό ότι ακόμα είναι σε beta στάδιο αλλά απο ότι έχω δεί δεν θα έλεγα ότι εντυπωσιάστηκα.
  Τα γραφικά δεν μου άρεσαν καθόλου.Δεν μου αρέσει αυτό το μαύρο με μπλέ.Όλα είναι τόσο τετράγωνα και σου δίνουν την εντύπωση ότι η εικόνα που θα έπρεπε να βλέπεις κόβεται.Μακάρι να δώ κατι τελείως άλλο μέχρι να κυκλοφορήσουν αλλά απο αυτά που έχω δεί και έχω διαβάσει μόνο αρνητικά σχόλια έχω να κάνω.
  Και επίσης δεν μου αρέσουν οι κακές αντιγραφές της apple.Μας έφτανε μία εταιρεία με κολλήματα δεν θέλουμε και άλλη.Δηλαδή και αυτοί θα μας παρουσιάσουν σε κανα δύο χρόνια το πλήρως multitasking και το copy-paste?

  anyway πιστεύω πως μπορώ να έχω την άποψη μου όπως φυσικά και κάθε άλλος και όταν θα τα δούμε στην αγορά μακάρι να είναι κάτι πολύ δυνατό.Είμαι απο τους πρώτους που πιστεύουν ότι η αγορά μόνο να κερδίσει έχει απο τον ανταγωνισμό

  • Συμφωνώ οτι είναι και θέμα γούστου, δεκτό. Αλλά sorry, δεν μπορείς να λες για αντιγραφές όταν μιλάμε για ένα λειτουργικό που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και είναι ότι πιο original παίζει στην αγορά. Άλλωστε το web OS δεν είχε κυκλοφορίσει πριν το iOS, το Android και το MeeGO?

   Άσχετα απο το γούστο σκέψου πόσο καλό κάνει ο ανταγωνισμός στην τσέπη σου και στην συσκευή της επιλογής σου. Καλημέρα.

 4. Η Microsoft έχει εμπειρία κ υπομονή. Μας έδειξε ότι τα λάθη δεν θα τα επαναλάβει με τα Windows 7 το ίδιο θα κάνει κ εδώ. Επίσης έχει ισχυρές πλατφόρμες.

Top

Show Buttons
Hide Buttons