HTC HD mini, μικρό μόνο στο μάτι

by Stefanos Kofopoulos • On 18-02-2010 • AT 3:19 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

HTC HD mini, μικρό μόνο στο μάτι

Το HD2 μόλις απέκτησε minime χαρακτήρα που ακούει στο όνομα HTC HD mini και μετράει 320 X 480 pixels στην capacitive οθόνη των 3.2 ιντσών. Windows Mobile 6.5 με Sense UI φυσικά υπό την καθοδήγηση 600MHz της CPU και 384MB RAM. Κάμερα ανάλυσης 5 megapixels με αυτόματη εστίαση που αποθηκεύει φωτογραφίες στις κάρτες microSD μέχρι 32GB όταν δεν ακούτε ραδιόφωνο FM ή δεν χρησιμοποιείτε το accelerometer για παιχνίδια. Bluetooth 2.1, proximity sensor, ambient light sensor, WiFi 802.11 b/g, A-GPS, υποστήριξη για quad band GSM και dual band HSPA δίκτυα μέσα από Facebook application και HTC Peep. Αναμένεται τον Απρίλιο.

Για όσους θέλουν να διαβάσουν και το επίσημο press release με τα γνωστά yada yada αρκεί ένα κλικ μόνο. Οι υπόλοιποι ρίξτε μια ματιά στο HD mini video και φωτογραφίες.

HTC HD mini, μικρό μόνο στο μάτι

HTC HD mini, μικρό μόνο στο μάτι

HTC HD mini, μικρό μόνο στο μάτι

HTC HD mini, μικρό μόνο στο μάτι

HTC HD mini, μικρό μόνο στο μάτι

«Η ζήτηση για το HTC HD2 ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Το HTC HD mini εκπληρώνει την επιθυμία του κοινού για την απόκτηση ενός HTC HD2 σε μικρότερες διαστάσεις” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Peter Chou, Chief Executive Officer της HTC Corporation. «Η ενσωμάτωση του HTC Sense και του λειτουργικού Windows Phone στα HD mini και HD2, δίνει μια επιπλέον δυνατότητα επιλογής στους καταναλωτές, να αποκτήσουνένα Windows κινητό τηλέφωνο με δυναμικό σχεδιασμό, εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής και υψηλή ευχρηστία».

Το HTC HD mini συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με τον μοναδικό σχεδιασμό. Τα ορατά στοιχεία κατασκευής του, προβάλλουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια, χαρακτηριστικό που σπάνια συναντάται σε άλλο κινητό τηλέφωνο. Η φιλοσοφία του προσεγμένου σχεδιασμού γίνεται αισθητή ακόμη όταν αφαιρεθεί το κάλυμμα της μπαταρίας όπου κυριαρχεί το έντονο κίτρινο χρώμα.

To HTC mini εξοπλίζεται με το HTC Sense, το πρωτοποριακό περιβάλλον χρήσης που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και καθιστά τον τρόπο λειτουργίας των συσκευών φυσική συνέχεια του τρόπου σκέψης μας. Το HTC Sense περιστρέφεται γύρω από τρεις βασικές αρχές, που η HTC ανέπτυξε αφουγκραζόμενη τις παρατηρήσεις και τις επιθυμίες των ανθρώπων, αναφορικά με τον τρόπο ζωής και επικοινωνίας τους. Τα τρία δομικά στοιχεία “Κάν’ το δικό σου, Μείνε σε επαφή και Εξερεύνησε το απροσδόκητο” συνεχίζουν να αποτελούν το κλειδί για τη νέα εμπειρία HTC Sense.

Όπως και το HTC HD2, το HTC HD mini υιοθετεί την άνθρωπο-κεντρική προσέγγιση που συμπληρώνεται ιδανικά από την υποστήριξη της εφαρμογής Outlook. Χάρη στο HTC HD2 μπορείτε να διατηρήσετε την επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας σε μια και μόνο προβολή κάθε μορφή επικοινωνία σας, από μια απλή κλήση, ένα γραπτό μήνυμα, μέχρι και την κατάσταση σε κάθε κοινωνικό δίκτυο που είστε εγγεγραμμένοι.

Το HTC HD mini ενσωματώνει οθόνη χωρητικής τεχνολογίας (capacitive) που επιτρέπει την προβολή, μεγέθυνση και αλλαγή της διάστασης ιστοσελίδων, αρχείων του Microsoft® Office, κειμένων σε μορφή PDF και φωτογραφιών με ένα απλό άγγιγμα των δαχτύλων. Εκμεταλλευόμενο την σύνδεση 3G του δικτύου, το HTC HD mini μπορεί να μετατραπεί σε προσωπικό Wi-Fi hotspot παρέχοντας πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε οποιοδήποτε υπολογιστή η συμβατή συσκευή. Τέλος το HD mini μπορεί να προσαρμοστεί στο γούστο και τις ανάγκες κάθε χρήστη, χάρη στη δυνατότητα εγκατάστασης δεκάδων εφαρμογών που διατίθενται online μεσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών Windows® Marketplace for Mobile.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …άμερα ανάλυσης 5 megapixels με αυτόματη εστίαση που αποθηκεύει φωτογραφίες στις κάρτες microSD μέχρι 32GB όταν δεν ακούτε ραδιόφωνο FM ή δεν χρησιμοποιειτε το accelerometer για παιχνίδια…

    Δηλαδή δεν έχει multitasking??? :p

    • Εννοώ ότι αν δεν ακούς μουσικής ή δεν παίζει games, φροντίζεις να γεμίσεις την κάρτα μνήμης με φωτογραφίες.. τύπου τραβάω ότι βρω και δεν με νοιάζει αν είναι 500 ή 2000 αποθηκευμένες.

  2. Συγκριτικά με το HD2 τι διαφορές έχει? (αν έχει κάποιες)

    • Τεράστιες, σε επεξεργαστή, οθόνη, Sense UI κλπ

  3. αν η τιμη ειναι καλη τοτε σιγουρα οτι πρεπει για δευτερο κινητο

Top

Show Buttons
Hide Buttons