HTC Ελλάδας και στόχοι εκπαίδευσης πωλητών

by Stefanos Kofopoulos • On 24-11-2009 • AT 4:28 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

htc quietly brilliant logo

Έγινε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της HTC Ελλάδας, το portfolio κινητών για το τέλος του 2009 και τους στόχους του 2010. Εκτός από το βαρετό yada yada, την νέα καμπάνια YOU και τα μοντέλα που ήδη έχουμε δει αυτό που ξεχώρισε κατά την γνώμη μου στο event ήταν οι στόχοι για το 2010. Αφήστε τις πωλήσεις στην άκρη και τους μαρκετίστες και σκεφτείτε εκπαίδευση και ενημέρωση.

Η HTC Ελλάδας στοχεύει τους πωλητές κινητών και ελπίζει στην εκπαίδευση τους. Αν όλα πάνε βάση σχεδίου και το πλάνο υλοποιηθεί σωστά, οι πωλητές των καταστημάτων σύντομα θα αποκτήσουν επιπλέον γνώση σχετικά με τα κινητά HTC. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πωλητές θα μάθουν κάτι παραπάνω για Windows Phone και Android αλλά και γιατί όχι, επιπλέον χαρακτηριστικά για το Sense UI. Καλύτερη ενημέρωση σε αυτό το κομμάτι της αγοράς σημαίνει καλύτερη ενημέρωση του καταναλωτή και ορθότερες επιλογές στην αγορά κινητού. Ελπίζω η προσπάθεια να βοηθήσει να ξεφύγουμε από απαντήσεις “καλύτερη κάμερα” , “περισσότερη μνήμη” , “μεγάλη οθόνη” και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Για τα κινητά που όλοι ξέρουμε οι τιμές θα είναι κάπως έτσι: Hero €499, HD2 €699, Diamond2 €399 με navigation, Touch2 €359, Tattoo κάπου στα €350. Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία.

Update: Μόλις βγήκε και το press release για επίσημα λογάκια και περισσότερα yada yada.

Η HTC Corporation, ηγέτιδα εταιρία στο σχεδιασμό κινητών τηλεφώνων για τις πλατφόρμες Windows και Android, προχώρησε πρόσφατα σε ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στις περιοχές της ΝΑ Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής (SEEMENA). Διαχειριζόμενο συνολικά 33 χώρες το αρμόδιο τμήμα της HTC έχει έδρα την Αθήνα.

Όπως επισημάνθηκε από τον κο Νικήτα Γλύκα, Regional Director της HTC για τις προαναφερόμενες γεωγραφικές περιοχές:

«Η Ελλάδα αποτελεί business hub για ολόκληρη την περιοχή SEEMENA, καθώς αποτελεί το κέντρο της περιοχής αυτής, ακόμη και γεωγραφικά. Μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός, ότι μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα δραστηριοποίησης σε 16 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, η HTC Corporation εμπιστεύτηκε στο γραφείο της Αθήνας, την παρουσία της σε ακόμη 17 χώρες της Μέσης Ανατολής και Β. Αφρικής».

Πέρα, όμως, από τη διεθνή δραστηριότητα του νεοσύστατου τμήματος της HTC, εκτιμούμε ότι η Ελλάδα παρουσιάζει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης στην αγορά των smartphones και σε αυτή την τάση έχουμε σκοπό να επενδύσουμε το επόμενο διάστημα».

Ευρύτερα, σε ό,τι αφορά στη στρατηγική της HTC για το επόμενο διάστημα, ο κος Γλύκας εξήγησε ότι το επιχειρησιακό μοντέλο, που εφαρμόζει η εταιρία ως σήμερα, δεν θα αλλάξει και στόχοι της παραμένουν:

– Η διαρκής ενίσχυση της μάρκας HTC
– Η διεύρυνση της βάσης των χρηστών της
– Η εποικοδομητική υποστήριξη των τοπικών συνεργατών της

Υπενθυμίζεται ότι η HTC ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση 4 νέων μοντέλων κινητών συσκευών και στην Ελλάδα και ειδικότερα των HTC Tattoo, HTC Touch2, HTC HD2 και HTC Hero. Πρόκειται για προηγμένες συσκευές κινητής τηλεφωνίας που αξιοποιούν τις τελευταίες τεχνολογικές εφαρμογές και καινοτομίες, στοχεύοντας στην ενίσχυση της σχέσης των σύγχρονων καταναλωτών με το κινητό τους τηλέφωνο. Η διευρυμένη προϊοντική σειρά της HTC δεν απευθύνεται μόνο σε εξειδικευμένους χρήστες ή επαγγελματίες, αλλά καλεί ακόμη περισσότερους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις προηγμένες λειτουργίες των συσκευών και τα πλεονεκτήματα της κινητής συνδεσιμότητας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

 • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διαβασα καπου πως το hero θα ερθει με android 1.6 ξερεις κατι τετοιο?

  • Επίσημα η HTC έχει πει ότι θα πηδήξει το 1.6 και θα πάει στο 2.0 κατευθείαν. Εχθές στο event της HTC είπαν ότι θα έχει 1.6, διαφώνησα αλλά επέμειναν. Συνεχίζω να διαφωνώ και να έχω το Hero στα χέρια μου που λέει 1.5. Μπορεί να μπει το 1.6 στο Hero αλλά δεν υπάρχει επίσημη ROM ούτε πρόκειται να υπάρχει σύμφωνα με την HTC γιατί θα πάνε κατευθείαν στο 2.0 με Sense UI. Δες εδώ http://twitpic.com/qvdte

 2. Εχει το τελευταιο firmware που εχει βγαλει η htc? Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..

  • Ναι ή μπορεί να είναι ένα minor step πίσω αλλά όχι major release σε καμία περίπτωση. Δεν θα παίξει 1.6 Donut όπως είχαν πει γιατί θα πάνε κατευθείαν στο 2.0 Eclair. Πάντα για τις επίσημες ROM και όχι τι μπορείς να κάνεις μόνος σου. Αλλά πάμε off topic :)

 3. Ξερεις μηπως ποτε θα ερθει το hero στην cosmote?

  • Άγνωστο..

 4. Ποιο κινητό με Android πιστεύετε πως αξίζει αυτή τη στιγμή (και σε ότι βγει μέσα στο Δεκέμβρη); Συμπεριλαμβανομένων WiFi, GPS, 3G, κάμερα κλπ. Τιμή στα πλαίσια του iPhone.

  • Εννοείς από τις επιλογές που θα έρθουν Ελλάδα ή γενικά;

   • Για Ελλάδα μόνο.

 5. sos βγηκε η επιδοτηση μου στην cosmote και το hero το εχει κατα αποκλειστικοτητα η wind ξερει μηπως κανεις αν θα βγει και στην cosmote τον επομενο χρονο η τελικα να παρω το iphone..

Top

Show Buttons
Hide Buttons