Συνεχίζονται οι απώλειες για την HTC, άρνηση για φήμες απολύσεων

by Stefanos Kofopoulos • On 09-07-2012 • AT 1:18 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Συνεχίζονται οι απώλειες για την HTC, άρνηση για φήμες απολύσεων

Η HTC βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τα κέρδη το τρίτο τρίμηνο του 2012 να είναι μειωμένα κατά 57.8% σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν. Ο λόγος για την μειωμένη κερδοφορία σύμφωνα με την HTC είναι η καθυστέρηση στην εισαγωγή κινητών στην Αμερική μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η Apple και οι χαμηλότερες των προσδοκιών πωλήσεις στην Ευρώπη. Φυσικά ο ανταγωνισμός από Apple με το iPhone 4S αλλά και Samsung με το Samsung Galaxy S 3 έπαιξαν ρόλο όπως και οι υψηλότερες από τον ανταγωνισμό τιμές στην Κινεζική αγορά.

Σε κάθε περίπτωση η HTC σκοπεύει να ανακάμψει με την σειρά HTC One αλλά και τα νέα κινητά που αναμένεται να παρουσιάσουν μετά το καλοκαίρι και θα τρέχουν Windows Phone 8. Ήδη έχουμε μάθει για το HTC Zenith αλλά και τα μικρότερα HTC Accord και HTC Rio.

Η εταιρεία αρνείται οποιαδήποτε πληροφορία που κάνει λόγο για απολύσεις γιατί τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται ακόμα και στην περίπτωση της Βραζιλίας που η HTC διέκοψε τις πωλήσεις και έκλεισε το τοπικό γραφείο.

[via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. από όταν αγόρασα το HTC Diamond, ορκίστηκα να μη ξαναπιάσω στα χέρια μου ξανά HTC κινητό. Ότι πιο κακοφτιαγμένο και κακοσχεδιασμένο έχω δει ποτέ, με την χειρότερη
    κάμερα που έχει υπάρξει ποτέ σε κινητό.

    Η καλή είδηση της ημέρας ήταν αυτή

Top

Show Buttons
Hide Buttons