Τρελά κέρδη η HTC και συνεχίζει ακάθεκτη

by Stefanos Kofopoulos • On 07-06-2011 • AT 1:15 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Τρελά κέρδη η HTC και συνεχίζει ακάθεκτη

Η ανοδική πορεία της HTC είναι κάτι περισσότερο από εκπληκτική και δεδομένη. Με το Android να οδηγεί την κούρσα για ακόμα περισσότερα κέρδη, η HTC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δυστυχώς έπεσε έξω. Τα αποτελέσματα των πωλήσεων για τον Μάϊο του 2011 είναι πάνω από δύο φορές από το αντίστοιχο διάστημα ένα χρόνο πριν, φτάνοντας τα 1.42 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το νούμερο είναι εκπληκτικό αν σκεφτεί κανείς πως ξεκίνησε η HTC, πως μεταμορφώθηκε και τι έχει καταφέρει αυτή την στιγμή εξαιτίας του Android. Η ανοδική πορεία της εταιρείας θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα, όσο το Android συνεχίσει να εξαπλώνεται και ο κόσμος θα αγοράζει νέα και ταχύτερα smarpthones. Είναι δεδομένη η επιτυχία και τα κέρδη εκτός και συμβεί κάτι εξαιρετικά βλακώδες ή τόσο disruptive στην αγορά που θα αναγκάσει όλες τις εταιρείες να ψάχνονται για να βρουν από που τους ήρθε.

Προς το παρόν όλες οι πωλήσεις της HTC προέρχονται από smartphones που η εταιρεία πουλάει ή κατασκευάζει για τρίτους. Υπομονή μέχρι να μπουν και τα tablets στο παιχνίδι και το Android να πουλάει τρελά και σε αυτή την κατηγορία. Το πάρτυ μόλις ξεκίνησε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. htc rulez! Σχεδόν πάντα έχει hardware μπροστά από τον ανταγωνισμό.

  2. Η HTC έχει πολλά κέρδη λόγο της ποιότητας της κατασκευής των κινητών που πουλάει. Αν επενδύσει αρκετά στο εργονομικό κομμάτι (π.χ αυξηση mA/h στις μπαταρίες). Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο Sense 3.0 δεν έβαλαν περισσότερα feautures αλλά άλλαξαν μόνο το design? Με το καινούργιο iOS 5 από την Apple, η HTC πρέπει να σκεφτεί άμεση λύση! HTC for a life και με το HD2 που έχω εδω και 1.5 χρόνο είμαι πολύ ευχαρηστημένος με τα τόσα hacks που έχουν βγάλει!

    • Η HTC πουλάει τρελά γιατί το Android πουλάει τρελά και είναι στην σωστή στιγμή, στον σωστό χώρο, με σωστά προϊόντα. Το έχουν παραδεχθεί επίσημα και οι ίδιοι. Εξαιτίας του Android έχουν αυτή την τρελή αύξηση.

Top

Show Buttons
Hide Buttons