Τελικά το HTC Desire θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread

by Stefanos Kofopoulos • On 15-06-2011 • AT 4:20 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Τελικά το HTC Desire θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread

Η HTC μπορεί να ανακοίνωσε ότι το Desire δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread για τεχνικούς λόγους (λίγη μνήμη για να τρέξει σωστά το Sense UI) τώρα όμως λέει κάτι άλλο. Το HTC Desire τελικά θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread και αυτό είναι η τελική απόφαση της εταιρείας.

Contrary to what we said earlier, we are going to bring Gingerbread to HTC Desire

Η απόφαση της HTC είναι αναμενόμενη μετά τα αρνητικά σχόλια που όλοι εξέφρασαν. Η εταιρεία κάνει πίσω και θα αναβαθμίσει το Desire σε Android 2.3 αλλά ακόμα μένει να δούμε πως ακριβώς θα είναι το Sense UI στο Desire και αν η HTC θα κόψει κάποιες από τις ομορφιές για πραγματικούς ή εικονικούς λόγους ώστε να δικαιολογήσει την αρχική απόφαση. Ετοιμαστείτε λοιπόν για την τελευταία έκδοση του Gingerbread στο high end HTC Desire που αγοράσατε πριν από ένα χρόνο περίπου.

[Thanks likudeez]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βάλει δεν βάλει ας είναι καλά ο cyanogen.
    Πάντως το ότι έκανε κωλοτουμπα μετά τις πιέσεις – η δεύτερη μετά την ανακοίνωση για το ξεκλειδωμα του bootloader – δείχνει ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα στην αγορά και αυτό είναι εκτός από έξυπνο είναι και έξυπνη πολιτική απέναντι στον ανταγωνισμο, εξωτερικό αλλά κυρίως εσωτερικό .

    • Αυτό που έγινε με το Desire ήταν τρελό κράξιμο, οπότε δεν μπορούσε να κάνει πίσω, ειδικά από την στιγμή που root έπαιζε το Android 2.3

  2. τελικά δεν θα αναβαθμιστεί.

    • Όπως το είχα γράψει εχθές, θα κόψουν κάτι και μένει να δούμε τι θα είναι αυτό.

Top

Show Buttons
Hide Buttons