Η HTC πουλάει το το μερίδιο στην Beats Audio, έχει ακόμα την τεχνολογία στα smartphones

by Stefanos Kofopoulos • On 04-10-2013 • AT 3:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η HTC πουλάει το το μερίδιο στην Beats Audio, έχει ακόμα την τεχνολογία στα smartphones

Είναι επίσημο πλέον, η HTC πουλάει το μερίδιο μετοχών στην εταιρεία Beats Audio και αποδεσμεύεται πλήρως από την την διαχείριση. Σας είχαμε ενημερώσει άλλωστε για τις εξελίξεις, καιρό πριν.

ΜΑΘΕ: HTC: φτιάχνει δικό της νέο λειτουργικό για smartphones

Τα οικονομικά προβλήματα της HTC αλλά και η μορφή της συνεργασίας είναι τουλάχιστον δύο από τους παράγοντες που βάζουν τέλος στην σχέση HTC με Beats Audio όπως τουλάχιστον την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Η HTC πουλάει το υπόλοιπο 25% των μετοχών έναντι 265 εκατομμυρίων δολαρίων και αναμένει κέρδη της τάξης των 85 εκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων, μετά την υπογραφή της συμφωνίας. Σημαντική ανάσα για την HTC που ενώ έχει ρίξει στην αγορά δύο εξαιρετικά smartphones, το HTC One και HTC One mini, δυσκολεύεται να κερδίσει μερίδιο αγοράς από την κυριαρχία της Samsung και φυσικά του υπόλοιπου ανταγωνισμού.

Αν το επιθυμεί, η HTC μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί ακόμα το λογότυπο Beats Audio και την τεχνολογία στα smartphones. Υπομονή για τα νέα μοντέλα HTC που θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του 2013 και αρχές 2014.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons