Η HTC μίλησε, όλα τα κινητά με Android 4.0 Ice Cream Sandwich το 2012

by Stefanos Kofopoulos • On 07-11-2011 • AT 9:13 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η HTC μίλησε, να ποια κινητά θα πάρουν Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Η HTC, θέλοντας να κρατήσει σε αγωνία τους χρήστες και φυσικά για να ανεβάσει το ενδιαφέρον έβγαλε λίστα με συσκευές της που θα πάρουν πρώτες το νέο Android 4.0 ή αλλιώς Ice Cream Sandwich. Πρώτο και καλό το HTC Vivid και ακολουθούν HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE, HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G και HTC Amaze 4G. Υπομονή μέχρι την αρχή του 2012 καθώς HTC και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εργάζονται σκληρά για να πάρουν όλοι οι χρήστες το νέο update χωρίς προβλήματα και γκρίνιες. Η HTC συσκευή σας είναι στην λίστα; Ποια συσκευή θα επιθυμούσατε να δείτε με Ice Cream Sandwich;

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. το … Desire HD (μου) :(

  • Αυτά που ανακοίνωσαν είναι τα Αμερικανικά μοντέλα.. στο HTC Desire HD μάλλον δύσκολο να δεις Ice Cream Sandwich. Φαίνεται ότι θα αναβαθμίσουν μόνο high end μοντέλα που ανακοινώθηκαν και κυκλοφόρησαν πρόσφατα

  • και το dezire Z :-(

 2. Πάντως το HTC Desire μου θα το πάρει…. όχι βέβαια απο την HTC αλλά να είναι καλά η κοινότητα του Oxygen Rom ;)

 3. Εδώ εγώ (που ακόμα χρησιμοποιώ το ΗΤC HD2 μου) παίζω εδώ και πόσο καιρό με Android Gingerbread 2.3.4 απο Windows Mobile 6.5!!!

  Περιμένω και το Ice Cream  για να δέσει το γλυκό… χαχαχα…

 4. Δεν φταίει πάντα η εταιρεία αλλά και το Google. Μόλις από το Android 3 έγιναν ξεκάθαροι και είπαν ότι το update θα γίνεται σε όσες συσκευές το αντέχουν και έχουν κυκλοφορήσει περίπου τον τελευταίο χρόνο. Μην περιμένεις κάτι περισσότερο.

 5. το desire hd πρεπει να το παρει το σαντουιτσακι.. 600 ευρω ειχε πριν απο 1 χρονο και κατι, και πηρε μολις μια αναβαθμιση απο 2.2 σε 2.3?? παλι καλα που δωσανε και sense 3..

Top

Show Buttons
Hide Buttons