Το pestaola.gr χαρίζει ένα iPod nano

by admin • On 23-06-2006 • AT 12:02 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

ipod nano black

Για να κερδίσετε το iPod nano από το pestaola.gr πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι την Δευτέρα (26/06/2006), ημέρα έναρξης του διαγωνισμού, αλλά και να σκεφτείτε κάτι πολύ super dooper. Κάτι wow και sexy που θα παρουσιάζει το pestaola.gr και να αντιπροσωπεύει το style του site.

Μπορείτε να προτείνετε οτιδήποτε, όπως γραφικά, video, φωτογραφίες, μουσική, κείμενο, κατασκευές, φαγητό και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα ταιριάζει με τον χαρακτήρα του pestaola.gr. Έχετε 7 ημέρες, μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2006, ημέρα λήξης του διαγωνισμού, για να στείλετε τις προτάσεις σας στο pestaola@gmail.com.

Για να έχει ενδιαφέρον θα πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10 διαφορετικές καταχωρήσεις αλλιώς ο διαγωνισμός θα ακυρωθεί. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει περισσότερες από μία καταχωρήσεις. Η τελική επιλογή θα γίνει από τους αναγνώστες του pestaola.gr αφού πρώτα καταλήξω και δημοσιεύσω το top 3 σε σχετικό post.

Ο νικητής θα διαλέξει το χρώμα του iPod nano 4GB (λευκό ή μαύρο), το οποίο θα παραδώσω προσωπικά. Σε περίπτωση που κάποιος βρίσκεται στο εξωτερικό ή συντρέχουν προσωπικοί λόγοι θα χρησιμοποιηθεί UPS ή FedEx για την αποστολή και παράδοση.

Μιλήστε σε φίλους, βάλτε την φαντασία σας να οργιάσει και spread the word για το iPod nano από το pestaola.gr!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. mporoume px na kanoume mia eikona pou exei sxesh me to pestaola kai na th steiloume?

  2. Φυσικά!

  3. 7 Ιουλίου έτσι…
    Λες να προλάβω να ετοιμάσω κάτι σουπερ ντούπερ;

  4. Είναι 3 Ιουλίου, όχι 7! Μακάρι να σκεφτείς κάτι και να το στείλεις.

Top

Show Buttons
Hide Buttons