Πως να ξεφορτωθείτε τα κολλημένα apps σε iPhone 3GS / iPhone 0S 3.x

by Stefanos Kofopoulos • On 25-01-2010 • AT 7:45 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Πως να ξεφορτωθείτε τα κολλημένα iPhone App σε iPhone 3GS / iPhone 0S 3.x

Όσο κλειστό, υπό στενή παρακολούθηση και πλήρες και αν είναι το iPhone OS 3.x κάποιες φορές τα apps κολλάνε. Μπορεί να φταίει ο καιρός, κάποιο bug, το λειτουργικό, οι developers ή ένα σωρό άλλα πράγματα. Αυτό που όμως έχει σημασία είναι ότι η Apple έχει βρει τρόπο για να σκοτώνουμε τα apps που κολλάνε ακόμα και στο iPhone 3GS ή όποιο άλλο iPhone χρησιμοποιεί iPhone OS 3.x όπου η παρατεταμένη πίεση του home button μεταφράζεται σε Voice Control. Δείτε στο βίντεο τι πρέπει να κάνετε. Για όσους το προτιμούν και γραπτά η λύση είναι power button + home button + υπομονή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτό είναι γνωστό από το 2G.

  Κανένα τρόπο να μην σκαλώνουν τα apps (τα downloaded, όχι τα default) που σκαλώνουν ανά καιρούς έχουμε;

  • Στο 2G με αυτό τον τρόπο δεν νομίζω αφού το iPhone OS τότε δεν είχε Voice Control σε παρατεταμένη πίεση του home button

 2. Δεν κάνει restart kill to app κάνει

 3. Power+home ταυτοχρονα=reset

  Power μεχρι να βγει η power off screen και μετα home για 10secs = kill app

  Χρησιμο και για τα apps που έχουν την συνήθεια να μένουν ανοιχτά και αφου πατήσουμε το home button (mail, safari, music στο iPod Touch κλπ)

  • Power button + Home button = screenshot

   • Όχι κάνει και Restart ;) Αν τα πατήσεις στιγμιαία τότε ναι βγάζει screenshot αλλά με παρατεταμένο πάτημα κάνει Restart!

 4. Εκτός από kill app, ελευθερώνει και την δεσμευμένη ram από προϊγούμενες εφαρμογές. Μπορούμε να το κάνουμε και χωρίς να υπάρχει ανοιχτό κάποιο app για να αποφύγουμε τα γνωστά σκαλώματα κυρίως σε 3G.

Top

Show Buttons
Hide Buttons