Εσείς γιατί και πως χρησιμοποιείτε το Twitter;

by Stefanos Kofopoulos • On 21-03-2011 • AT 8:18 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Εσείς γιατί και πως χρησιμοποιείτε το Twitter;

Twitetr promo video για την δημοφιλέστερη υπηρεσίας ανταλλαγής σύντομων μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή το Twitter. Σκεφτείτε κάτι έξυπνο, κάτι αστείο, κάτι που θέλετε να μάθει ο κόσμος ή απλά οι 5 άνθρωποι και το 1 bot που σας κάνουν follow και πατήστε το κουμπί: tweet. Νέα, ενημέρωση, ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο, links και ό,τι άλλο μπορεί να χωρέσει σε ένα μήνυμα 140 χαρακτήρων από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και του ηλιακού μας συστήματος (προς το παρόν σε τροχιά γύρω από την Γη), έχει εκτός από νόημα για λίγους ή πολλούς, το βάρος της πληροφορίας που διαχέεται πολύ γρήγορα και παντού. Η γλώσσα ήταν το πρώτο βήμα, η διάδοση της πληροφορίας το επόμενο, η ταχύτητα και το κόστος αυτής είναι το μέλλον.

Αλήθεια, εσείς γιατί και πως χρησιμοποιείτε το Twitter;

Αν θέλετε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα κάντε follow το @pestaola ή για τα πιο προσωπικά το @titanas.

Ακολουθήστε το @pestaola για τα τελευταία τεχνολογικά νέα και θέματα με ενδιαφέρον στο twitter ή για πιο προσωπικά το @titanas.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ένας λογαριασμός καθαρά για άμμεση ενημέρωση σε τεχνολογικά νέα(ένα άλλου είδους rss θα το έλεγα) και ακόμα ένας just for fun και για να σκοτώνω τον ελεύθερο χρόνο!

 2. Just for επικοινωνία με “φίλους” και φίλους…

 3. Προσωπικα θεωρω το twitter μια απο τις μεγαλυτερες χαζομαρες του διαδικτυου.Τωρα κοιμαμαι, τωρα ξυπνησα, τωρα εφαγα πρωινο, τωρα εβαλα παπουτσια κτλ κτλ…!!!!

  • E, βασικά, *τέτοια* δεν τα βλέπεις, εαν κάνεις follow pages που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Εγώ πχ τετοια statuses δεν έχω δει ποτέ. Και εαν εβλεπα, unfollow :p

  • Lytos Andreas, φαντάζομαι δεν χρησιμοποιείς ούτε το SMS:

  • Δεν υπάρχουν τέτοιου είδους update στο twitter. Υπάρχουν πολλοί χρήστες που μπορεί να δίνουν είτε ειδήσεις είτε να σχολιάζουν με χιούμορ διάφορα γεγονότα, αλλά και πολλά άλλα…

 4. Όντως καμμιά σχέση με τα ανούσια status και posts που διαβάζουμε στο Facebook καθημερινά.
  Οι συνήθεις χρήστες του Twitter είναι είτε υπηρεσίες, εταιρίες, οργανισμοί κλπ με συβουλές, προωθήσεις, νέα κλπ ή άνθρωποι σοβαροί, με χιούμορ, φαντασία και όρεξη για σοβαρό microblogging.
  Δεν είναι τυχαίο το ότι έχω βρει πολλά χρήσιμα links παντώς περιεχομένου, ειδήσεις, λύσεις αλλά και έξυπνα σχόλια για διάφορα θέματα που με ενδιαφέρουν.

 5. Titanas χρησιμοποιώ τα παντα , φυσικα και sms !!! Απλα σαν υπηρεσια μου φαινεται ανουσια.

 6. Προσωπικά πιστεύω οτι είναι ένά χρήσιμο μέσο ενημερώσεων και το χρησιμοποιουνε μόνο ψαγμpενα άτομα και όχι άτομα που με το που θα ανοίξουν το pc και θα μπούμε facebook και youtube άλλά άτομα που θα ανοίξουν το mac και το safari τους θα έχει tabs 5 διαφορετικά και μέσα σε ένά από αυτά θα είναι το twitter !!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons