Ο Horace Luke αποχωρεί από την HTC, καινοτομία τώρα;

by Stefanos Kofopoulos • On 30-07-2011 • AT 12:34 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Ο Horace Luke αποχωρεί από την HTC, καινοτομία τώρα;

Απώλεια για την HTC η αποχώρηση του Horace Luke ή αλλιώς του Chief Innovation Officer της εταιρείας. Με παρουσία από το 2006, ο Luke ήταν το πρόσωπο που έδωσε στην HTC το στοιχείο της καινοτομίας και του design που σήμερα θεωρούμε σήμα κατατεθέν στα κινητά της εταιρείας. Ο Horace Luke αποχωρεί για προσωπικούς λόγους ή τουλάχιστον αυτό δήλωσε η HTC μαζί με κάτι πολύ στα όρια του PR.

We are grateful for Horace’s many contributions to HTC and wish him well in his future endeavors

Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος αλλά όταν χάνεις τον άνθρωπο που από το 2006 έχει δημιουργήσει στην εταιρεία αυτό που σήμερα αντιλαμβανόμαστε και αναγνωρίζουμε ως HTC desgin και τεχνολογία, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Στην θέση του Chief Innovation Officer μπαίνει ο Scott Croyle που μέχρι πρόσφατα ήταν ο vice president of design. Είναι χαρακτηριστικό πόσο σημαντικό είναι το design και η εμπειρία που πουλάει η HTC σε κάθε προϊόν και τι άτομο χρησιμοποιεί για να καλύψει το κενό του Horace Luke.

Τα προϊόντα για το 2012 έχουν κλειδώσει μαζί με τις τεχνολογίας για τα επόμενα χρόνια. Μην περιμένετε να δείτε σημαντικές αλλαγές άμεσα, ούτε τον επόμενο χρόνο, εκτός και αν συμβεί κάτι τόσο δραματικό που η HTC θα αποφασίσει να κάνει στροφή 180 μοιρών. Με τα κέρδη να αυξάνονται με ρυθμούς ρεκόρ και το Android να πουλάει τρελά, η αποχώρηση του Horace Luke αν θα γίνει αισθητή θα αφορά την νέα γραμμή προϊόντων του 2013 και μετά.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. θα τον παρει η apple

Top

Show Buttons
Hide Buttons