Η gay βιομηχανία πορνό έχει πρόβλημα με το AIDS

by Stefanos Kofopoulos • On 05-03-2008 • AT 4:01 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

man with condom balloon

Η βιομηχανία gay πορνό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μετά από νέα τα κρούσματα ηθοποιών με τον ιό HIV. Στην Βρετανία 3 ταινίες αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία την ίδια ώρα που κάποιος από τους ηθοποιούς δήλωσε στο BBC πόσο άσχημα αισθάνηθηκε όταν έμαθε ότι κόλλησε τον ιό HIV κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και επειδή δεν χρησιμοποιούσε προφυλακτικό. Οι bareback ταινίες, δηλαδή εκεί όπου δεν γίνεται χρήση προφυλακτικού, είναι σχεδόν νόμος για την gay πορνοβιομηχανία κάτι που φαίνεται να υπάρχει διάθεση να αλλάξει σύφμωνα με τις δηλώσεις του διάσημου σκηνοθέτη gay πορνό, Chi Chi Larue.

Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο γιατί τα ερωτηματικά και η κουλτούρα για την χρήση του προφυλακτικού καταλήγουν στην δουλειά που γίνεται στο σχολείο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα είναι θέμα αυτό για να το προβάλλει κανείς; Ναι η εκπαίδευση χρειάζεται στα σχολεία, αλλά βλέπω στο post να το αναφέρεις αυτό σε 4 λέξεις και το υπόλοιπο να λέει τα “τρομακτικά” προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι pornostar (οποιασδήποτε κατεύθυνσης) συν τους προβληματισμούς του Chi Chi κάτι… Καλύτερα δεν είναι να είναι ανάποδα οι αναλογίες σε ένα τέτοιο άρθρο; Να αναφέρεται στην εκπαίδευση δλδ στα σχολεία; Για να ενδιαφέρει κιόλας τον κόσμο και να είναι και χρήσιμο.

  2. @chris: Αντιθέτως, θεωρώ ότι αφού έχουν φτάσει να έχουν προβλήματα στην βιομηχανία πορνό και οι ίδιοι καταλήγουν ότι το θέμα είναι πολύ σημαντικό και έχει τις ρίζες του στην σχολική διαπαιδαγώγηση κάτι συμβαίνει.

    Θυμάμαι στο Γυμνάσιο που είχα ανακαλύψει κάποια ενημερωτικά βιβλία που ποτέ δεν μας μοίρασαν αλλά έκαναν λόγο για μεσογειακή αναιμία με την προτροπή να χρησιμοποιούμε 2 (δύο) προφυλακτικά για μεγαλύτερη ασφάλεια!

Top

Show Buttons
Hide Buttons