Η ψυχολογία της Hillary Clinton

by Stefanos Kofopoulos • On 05-06-2008 • AT 12:58 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

hillary clinton sad

Η απόφαση της Hillary Clinton να κάνει πίσω στον αγώνα για την εκλογή του υποψήφιου για το δημοκρατικό κόμμα μόνο προβλεπόμενη δεν ήταν πριν από μερικούς μήνες. Η Hillary δεν το έβαζε κάτω και έλεγε ότι ο Bill κατάφερε να κερδίσει το χρίσμα μερικούς μήνες πριν την λήξη της εκστρατείας, γιατί όχι και εγώ… σκεφτόταν. Τα πράγματα άλλαξαν αν και δεν φαίνεται να έχει μεγάλη σημασία γιατί όπως είχε πει και ο Jon Stewart γυναίκα ή μαύρος πρόεδρος είναι περίπου το ίδιο.

Με σάτιρα ή χωρίς η Hillary πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δυστυχώς δεν κατάφερει να κερδίσει. Χειρότερα μάλιστα, αποφάσισε να αποχωρήσει με τρόπο και ψυχολογία που περιγράφεται σε αυτό το post των Los Angeles Times. Οι φωτογραφίες γεμάτες απογοήτευση είναι καταπληκτικές και δείχνουν την δύναμη του φακού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ”Με σάτιρα ή χωρίς η Hillary πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δυστυχώς δεν κατάφερει να κερδίσει.”

  ΔΥΣΤΗΧΩΣ?Γιατι δυστηχώ?
  Ευτυχώς να λες που γλύτωσε ο πλανήτης από την παρουσία της!

 2. ”Με σάτιρα ή χωρίς η Hillary πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δυστυχώς δεν κατάφερει να κερδίσει.”

  ΔΥΣΤΗΧΩΣ?Γιατι δυστυχώς?
  Ευτυχώς να λες που γλύτωσε ο πλανήτης από την παρουσία της!

 3. Είναι κάπως άτοπο να κρίνουμε κάποιον -θετικά ή αρνητικά- χωρίς να δούμε το έργο του.

 4. O Barack Obama κέρδισε γιατί “παίζει” με όρους 2008 και είναι ένα σύγχρονος πολιτικός σε σχέση με την Hillary η οποία κάτι από εποχή 80’ς που θυμίζει.
  Ελπίζω στο πρόσωπο του Obama να εκφραστεί και αυτός να εκφράσει με την σειρά του την Αμερική που αγαπάμε: Νέα Υόρκη, Κορυφαία Πανεπιστήμια, Ελεύθερη Οικονομία και κοινωνία , φιλελεύθερες Ιδέες. Τα τελευταία χρόνια οι πολιτικοί ηγέτες της έχουν πάρει διαζύγιο από τις αρχές που δημιούργησαν αυτή την δυναμική κοινωνία, ελπίζω αυτό να αλλάξει σύντομα…

 5. Το πιό έξυπνο κόλπο του “συστήματος” είναι ότι έχει πείσει τον περισσότερο κόσμο ότι “…όλοι ίδιοι είναι, καθήστε στην άκρη και μην ασχολείστε…”

  Και όπως βλέπετε οι δεκαοχρονοι τσιμπάνε ;)

  Το “δυστυχώς” ούτε και εμένα μου άρεσε , though

 6. δεκαοχτάχρονοι ήθελα να πω :)

 7. Το δυστυχώς πάει σε κάθε ηττημένο όχι συγκεκριμένα για την Hillary.

Top

Show Buttons
Hide Buttons