Ο Henk ten Kate προπονητής στον Παναθηναϊκό

by Stefanos Kofopoulos • On 25-06-2008 • AT 4:36 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Henk ten Kate Panathinaikos

Ο Ολλανδός προπονητής, Χενκ Τεν Κάτε, που παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δήλωσε ότι στόχος του είναι να κάνει τους παίκτες της ομάδας του να παίξουν επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Ολλανδός τεχνικός ήταν μετρημένος στα λόγια του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Δεν υπόσχομαι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει και θα αλλάξει νοοτροπία. Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να παίζει θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και να αναγκάζει και τους αντιπάλους του να το παραδέχονται. Θέλουμε το ποδόσφαιρό μας να είναι τόσο ελκυστικό ώστε σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο να είναι γεμάτο»

«Είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος μαζί με τους συνεργάτες μου για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», είπε ο Ολλανδός τεχνικός τονίζοντας ότι είχε κι άλλες πολλές προτάσεις, όμως προτίμησε τον Παναθηναϊκό γιατί εκτίμησε ότι η νέα του ομάδα είναι ανερχόμενη δύναμη και έχει τη φιλοσοφία να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αλλά και γιατί είναι τιμή του να είναι ο πρώτος προπονητής στη νέα εκατονταετία για τους πράσινους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πήραμε ένα προπονητή νικητή, μαχητή και ελπίζουμε του χρόνου να γίνει ένα καθαρό πρωτάθλημα, χωρίς παράγκες και τέτοιες ιστορίες»

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε
από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ten Cate λέγεται ο νέος προπονητής της βαζέλας..

  2. Έτσι στεναχωρημένος όπως στο βίντεο θα μείνει όλη τη χρονιά ο Ολλανδός. Κύριε Father αφήστε τις παράγκες, τις δικές σας… βίλες τις ξεχάσατε;

Top

Show Buttons
Hide Buttons