Αρχή Προστασίας Δεδομένων

by Stefanos Kofopoulos • On 08-07-2005 • AT 10:19 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

privacy

Δικαίωμα πρόσβασης σε κάθε δημόσιο έγγραφο, ακόμη και αν αυτό περιέχει προσωπικά δεδομένα, αποκτούν πλέον οι βουλευτές, έπειτα από σχετική απόφαση που έλαβε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.[…]”

Αναρωτιώμαστε τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές όπου ο καθένας θα μπορεί να βγάζει τα άπλυτα του συντρόφου του στην φόρα! Πλάκα θα έχει… χιχιχι :-)

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΩΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ,ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΠΗΔΕΣ κ.α…. ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ(ΣΟ)Κ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΟΥ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΠΗΔΕΣ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΑΙΚΕΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ? ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

  2. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα..!

  3. O νεοέλληνας ως γνωστόν σκέφτεται και πράττει για το συμφέρον του και μόνον. Γνωρίζει ότι τα μεγάλα κόμματα είναι αντιλαϊκά, συμφωνεί με τις απόψεις μικρότερων κομμάτων αλλά όταν φθάνει η ώρα των εκλογών σκέφτεται μονάχα το συμφέρον του και θυμάται που του έχουν τάξει μια θεσούλα στο δημόσιο εάν ψηφίσει τους ίσχυρούς με αποτέλεσμα.. Α ρε νεοέλληνα που κατάντησες!

Top

Show Buttons
Hide Buttons