Τηλεκατευθυνόμενο φιλικό προς το περιβάλλον

by Stefanos Kofopoulos • On 07-02-2008 • AT 2:07 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

H2GO RC car

Ο καιρός που το όνειρο κάθε “πιτσιρικά” ήταν ένα βενζινοκίνητο (θερμικό) τηλεκατευθυνόμενο φαίνεται πως έχει περάσει. Η επικαιρότητα και οι ανάγκες του πλανήτη ωθούν τους κατασκευαστές σε φιλικότερες προς το περιβάλλον λύσεις, όπως το H2GO που χρησιμοποιεί fuel cell υδρογόνου και φωτοβολταϊκά στοιχεία για να παράγει την απαραίτητη ενέργεια και να γεμίζει χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα. Εκτός από τα μηχανικά μέρη, προχωρημένο είναι και το design του μικρού R/C που θυμίζει αγωνιστικά ηλιακά αυτοκίνητα. Τιμή και διαθεσιμότητα παραμένουν άγνωστες έννοιες.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαμά, θα μου πάλειθ ένα;

    Πλάκα πλάκα, ακόμα έχω ένα μίνι τηλεκατευθυνόμενο στο συρτάρι. Ώρα να το δώσω για απόσυρση

  2. Δηλαδή, πρέπει να νοιώθω τύψεις για τα 2 θερμικά μου τηλεκατευθυνόμενα;!

    Υ.Γ. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για μικρά παιδιά, αλλά για μεγάλα. Δεν αγοράζεις σε ένα πιτσιρίκο ένα θερμικό 1:10 με κόστος από 600,00€ – 1000,00€ (συχνά και παραπάνω). Επιπλέον τα θερμικά αεροπλάνα, απαιτούν ειδική άδεια ικανότητας που λαμβάνεις μετά από μαθήματα σε αερολέσχη. Συστήνω λοιπόν στη λέξη πιτσιρικάς να βάλεις quotes. :-)

  3. @Nikolas: Έχει θερμικά αυτοκίνητα φθηνότερα από 600 ευρώ ρε συ.. αν και το πιτσιρικάς σε “” δεν είναι κακή ιδέα.

  4. ee dn einai oloi oi pitsirikades kati ampala p kanoun bkakeies me ta thermika oute tha m pei kaneis emena tpt p douleuea 2 xronia gia na paro rc 560 euro…

Top

Show Buttons
Hide Buttons