Η ZTE παρουσιάζει τα Nubia Z9 Max και Mini

by Nikos Kaimakamis • On 27-03-2015 • AT 12:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ZTE-nubia-Z9-Max

Η ΖΤΕ αποκάλυψε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο νέων μοντέλων της, τα οποία είναι το Nubia Z9 Max και το Nubia Z9 Mini. 

Τα δύο νέα μοντέλα της οικογένειας Nubia Z9 έχουν πλαίσιο από τιτάνιο, ενώ έχει δοθεί έμφαση στο κομμάτι του design των συσκευών. Το Nubia Z9 Max έχει οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών με ανάλυση full HD και τον Qualcomm Snapdragon 810 στη θέση του επεξεργαστή. Η μνήμη RAM είναι τεχνολογίας DDR4 και έχει χωρητικότητα 3 GB.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει στα 16 GB και μπορεί να επεκταθεί με κάρτες MicroSD. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει κάμερα 16 Megapixel και στο εμπρός μία κάμερα 8 Megapixel για τις selfies. Ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί στον ήχο, ο οποίος είναι surround 7.1, με τον επεξεργαστή AK 4375. H μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 2900 mAh.

To ΖΤΕ Nubia Z9 Mini έχει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, με ανάλυση Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 2 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB με δυνατότητα επέκτασης, ενώ στον τομέα του imaging έχουμε κάμερα 16 Megapixel στο πίσω μέρος και 8 Megapixel εμπρός. Και εδώ η μπαταρία είναι η ίδια με το Nubia Z9 Max.

Και τα δύο smartphones έχουν το λειτουργικό σύστημα Android 5.0. Το Nubia Z9 Max θα κυκλοφορήσει στην Κίνα σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 400 δολάρια, ενώ το Nubia Z9 Mini θα κινείται σε τιμή 240 δολαρίων. Και οι δύο συσκευές θα μπορούν να δεχτούν δύο κάρτες SIM.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons